Oostendorp Muziek

Alle reviews

Oostendorp Muziek

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Oostendorp Muziek

WWil jij ook muziek maken? Oostendorp Muziek is een website voor mensen die op zoek zijn naar een piano, vleugel, synthesizer, of ander muziekinstrument met toetsen, en toebehoren. Want om muziek te maken of te leren spelen heb je natuurlijk wel een instrument nodig. De aanschaf van een kwalitatief goed muziekinstrument is vaak een kostbare zaak. Daarom is het huren van een instrument voordat u tot de aanschaf ervan overgaat soms een uitstekende optie!  Bekijk hier op onze vergelijkingsite ReviewsBird.nl wat de mogelijkheden zijn, en wat andere mensen van dit bedrijf vinden. Laat uw beoordeling bij ons achter en vertel ons over uw persoonlijke ervaring van deze aanbieder. 

Over Oostendorp Muziek
Het Nederlandse bedrijf Oostendorp Muziek is opgericht in 1977. Oprichter Aad Oostendorp begon met de verkoop van elektrische orgels en gaf iedere avond orgelles. Al snel werden andere muziekinstrumenten aan het assortiment toegevoegd, zoals akoestische piano’s en vleugels, en later ook de digitale piano’s en vleugels. In 2010 openden ze een grote nieuwe showroom op de Stationsweg in Wezep. De showroom is op werkdagen geopend van 10 tot 17.30 en ook op zaterdag open. Op zondag is de showroom gesloten. Het bedrijf is tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op nummer 038- 376 2954. Voor vragen en opmerkingen of een afspraak te maken tot reparatie van uw muziekinstrument, uw piano te laten stemmen of te verhuizen naar een ander adres kan men ook gebruik maken van het op de website afgedrukte email adres.

Producten en diensten van Oostendorp Muziek 
Op de website van Oostendorp Muziek wordt een ruime collectie aan toetsinstrumenten aangeboden, zoals orgels, keyboards, synthesizers, piano’s en vleugels en digitale piano’s. Een groot gedeelte van het assortiment staat in de piano showroom in Wezep, waar de klant 123 verschillende instrumenten kan uitproberen. Ze hebben alle bekende merken zoals Steiner, Roland, Yamaha, Korg en Kawai. Naast de verkoop van nieuwe muziek instrumenten hebben ze ook een groot assortiment 2e hands piano’s, orgels en vleugels, en is het ook mogelijk om een instrument te huren. Ze hebben een verhuisservice om uw piano of orgel professioneel te verhuizen en een reparatieafdeling. Ook verkopen ze accessoires zoals piano krukken, kabels, hoezen, hoofd telefoons voor elektrische muziekinstrumenten, lampen en pedalen, muziekstandaards en software. Daarnaast is er nog een groot assortiment aan mixers, boxen, microfonen, mengpanelen en andere apparatuur voor in uw muziekstudio of om te gebruiken tijdens optredens. Het is mogelijk een instrument te kopen met een afbetalingsregeling, en er worden gratis workshops en evenementen georganiseerd. 

Complimenten, klachten en tips over Oostendorp Muziek
Het verhuizen van een piano of vleugel is niet iets wat je met je vrienden doet. Om een dergelijk kostbaar muziekinstrument te verhuizen kun je het beste gebruik maken van een specialist. Heeft u dit wel eens gedaan met de hulp van Oostendorp Muziek. Of laat u uw piano er regelmatig stemmen? Of misschien heeft u uw keyboard hier wel ter reparatie aangeboden. Wat voor zaken u ook met Oostendorp Muziek heeft gedaan, wij horen graag van u hoe dit is bevallen!