Nike-sportlegging kledingmaten, assortiment, en meer!

Het bekende sportmerk Nike heeft heel wat sportleggings in haar assortiment. Die draag je in de gym, om te sporten of gewoon lekker thuis op de bank. De leggings van Nike komen in heel wat modellen en kleuren. Wij maken je wegwijs en vinden de beste legging voor jou.

Waar koop je Nike sportleggings?

Nike-leggings zijn verkrijgbaar in alle Nike-winkels in Nederland of in de online webshop van Nike. Verder kan je ook Nike producten kopen in andere sportwinkels zoals Scapino, Footlocker en GoSport. Dergelijke sportwinkels bieden kleding van verschillende merken aan. Je vindt er zo ook onder andere Adidas sportleggings. In deze sportketens kan je ook online en in de fysieke winkels terecht voor je favoriete legging.

Nike sportkleding assortiment

Met meer dan 76.000 werknemers verspreid over de hele wereld is Nike een van de grootste sportmerken ter wereld. Iedereen kent het. Dat dankzij de goed kwaliteit aan sportkleding en schoenen, hun strategische marketing en het sponsoren van verschillende wereldberoemde sporters.

Van schoenen tot kleding tot sportmateriaal, Nike biedt het allemaal aan. Het Amerikaanse merk maakt zowel kleding voor mannen als voor vrouwen. Een van hun best verkochte kledingstukken zijn de leggings.

Hoe vind je de perfecte kledingmaat

Nike’s leggings vind je zowel in hun winkels in Nederland als in hun webshop. In de winkel kan je uiteraard de verschillende leggings op je gemak passen en het juiste model en de juiste maat uitkiezen. Om jouw online shopping ervaringen nog beter te maken, installeerde Nike een uitgebreide tool met uitleg op de website. Via deze tool vind je je ideale maat en weet jij welke legging jou het best past. Past je legging toch niet? Of wil je liever een andere kleur. Ondanks deze tool, staat Nike ook toe om je kledingstukken tot 30 dagen na aankoop terug te sturen. Je dient het prijskaartje aan de kleding te laten hangen wanneer je deze wil terugsturen.

Welke Nike sportleggings zijn het populairst?

Nike Pro Legging

De bekendste Nike leggings zijn de Pro leggings. Deze komen in verschillende modellen zoals de Nike-sportlegging High Waist of Low Waist. Verder is de Nike Pro legging ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Er is een versie van deze kwaliteitsvolle legging voor iedereen.

Nike Air Legging

Nike Air leggings zien er net wat stoerder uit. Bovendien, bestaan deze Nike-sportleggings met telefoonzakken. Lekker handig wanneer je je sleutels, mobiel of portefeuille wilt meenemen tijdens je workout. Ook deze sportleggings komen in verschillende kleuren zoals zwart, grijs, paars, blauw en groen.

Dri-Fit

Op Dodax review ontdek je recensies van blije en minder blije Nike-klanten. Een van de meest gewilde Nike-collecties is de Dri-Fit collectie. De Nike Yoga Dri-Fit Luxe Legging is gemaakt van zacht materiaal dat meteen droogt wanneer je zweet tijdens het sporten. De stof stretched mee met je lichaam en bewegingen. Ideaal voor iedereen die comfortabel wil sporten.

Zijn Nike sportleggings duurzaam?

Er bestaan verschillende duurzame alternatieven van de Nike dames leggings. Dit wil zeggen dat de leggings gemaakt zijn uit gerecycleerde materialen. Welke leggings duurzaam zijn, wordt duidelijk aangegeven op de Nike website. Voor welke Nike-sportlegging ga jij? Kies de populaire Nike Pro legging of koop je een duurzaam exemplaar?

Door Rea

Delen