Dodax.nl

Alle reviews

Dodax.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Dodax.nl

Nog niet zo heel lang geleden gingen mensen naar ‘de stad’ om te winkelen. Afhankelijk van de grootte van de stad waren er tientallen boetiekjes, grote kledingketens, schoenenwinkels, kappers, eettentjes, maar ook zogenaamde impuls winkels, zoals Blokker, HEMA, en de Xenos. Winkels die je uit nieuwsgierigheid binnenloopt en dingen koopt waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Tegenwoordig doen de meeste mensen hun aankopen en boodschappen via het internet. Maar waar vind je nu die gezellige impuls winkels? Op onze site hebben wij enkele van deze webwinkels opgenomen. Dodax.nl bijvoorbeeld. Bij Dodax.nl vind je boeken, cd’s, maar ook benodigdheden voor dieren, sport spullen en elektronica. Wilt u meer weten over deze winkel? Of denkt u erover om iets bij deze winkel te schaffen, maar wilt u eerst wat weten over de kwaliteit en de service van deze winkel. Laat hier uw review achter of lees de beoordelingen van andere Dodax klanten. 

Over Dodax.nl
Dodax.nl is gespecialiseerd in de verkoop van boeken, cd’s en dvd’s. Behalve via hu eigen website Dodax.nl worden deze producten in heel Europa aangeboden via Bol.com en Amazon. Het bedrijf staat geregistreerd in Zwitserland, maar opereert ook onder de naam Seleso in de meeste Europese landen en Amerika. De voorwaarden om producten aan te schaffen, garantie en retourneringsvoorwaarden staan op de website weergegeven. Klanten kunnen met vragen of opmerkingen contact opnemen via een e-mailadres. 

Producten en diensten van Dodax.nl
Bij Dodax.nl vind je een uitgebreid assortiment aan producten. De belangrijkste categorie is films en muziek, maar je kunt er ook terecht voor elektronica, zoals retro-platenspelers, maar ook de nieuwste game boxen, speelgoed, beauty producten voor hem en haar, spullen voor in de tuin, sport artikelen, dieren benodigdheden en alles voor de babykamer. Op de website van deze webshop worden de aangeboden artikelen overzichtelijk in verschillende categorieën onderverdeeld. Voor mensen die weten waar ze naar op zoek zijn, bestaat ook de mogelijkheid om een zoekopdracht voor een bepaald product in te geven. Om een bestelling te plaatsen dien je je eerst in te schrijven. Je wordt gevraagd je account te bevestigen met een wachtwoord. De geschatte leveringstijden staan bij de productomschrijvingen weergegeven en liggen tussen de 1 a 2 weken. Betalingen kunnen gedaan worden met iDEAL en PayPal, Maestro, Mastercard en Visa. Er worden geen leveringskosten in rekening gebracht. 

Complimenten, Klachten en Tips over Dodax.nl
Door het plaatsen van beoordelingen en reviews van echte klanten willen wij een platform scheppen voor mensen die kritisch online shoppen. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig. 

Heeft u kunnen vinden waar u naar op zoek was bij Dodax? Welk product heeft u bij deze grote online winkel aangeschaft? En heeft u lang moeten wachten op de levering van het product of werd het op tijd bezorgd? Zou u deze winkel aanraden bij potentiële kopers of juist niet? Graag horen wij van u wat uw ervaringen zijn met Dodax.nl. Negatieve, maar ook  positieve verhalen over uw ervaringen zijn welkom. Laat hier uw review achter, en lees wat anderen van deze webwinkel vinden.