Scapino

Alle reviews

Scapino

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Scapino

Het bedrijf Scapino zoals we het nu kennen is ontstaan uit een schoenenwinkel in de Drentse plaats Zweelo. Berend Ziengs begon daar de eerste winkel van "Ziengs schoenen" wat pas later het bedrijf Scapino werd zoals we het nu kennen: een discountzaak met een sobere inrichting en lage prijzen.  Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Scapino lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op ReviewsBird op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Scapino
Berend Ziengs, geboren in Valthe in 1920 begon dus de eerste winkel van "Ziengs Schoenen". In het begin werden er alleen schoenen verkocht die in de hogere prijsklasse vielen. Uit deze formule is in de jaren 1970 va de twintigste eeuw Scapino ontstaan. Berend Ziengs was verantwoordelijk voor de opzet hiervan. Scapino is dus een discountzaak voor schoenen met een sobere inrichting en lage prijzen. Inmiddels verkoopt het bedrijf naast schoenen ook kleding en sport/outdoor kleding en schoenen. In 2016 had het bedrijf in Nederland 165 vestigingen. Het bedrijf is ook online actief. De winkels die het bedrijf in het begin in België en Duitsland had waren toen al af gestoten. Het servicekantoor en distributiecentrum van het bedrijf bevinden zich in het Nederlandse Assen. 

Producten en Diensten van Scapino
Maar hoe onderscheidt Scapino zich als bedrijf dan van andere soortgelijke bedrijven? Scapino is in 1974 opgericht en bestaat dus al meer dan 45 jaar. In de afgelopen 45 jaar is Scapino uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen in Nederland. Ze bieden dus niet alleen meer schoenen aan zoals ze in het begin deden. Wat Scapino als bedrijf echt onderscheidt is dat zij de trends op het gebied van schoenen en kleding op de voet volgen. Dit betekent dat de artikelen in het assortiment allemaal volgens de laatste mode zijn en voor een voordeel prijsje. 

In de collectie van Scapino kunt u voor iedereen wat wils vinden. De categorieën waarin zij leveren zijn bijvoorbeeld: damesschoenen en dameskleding, herenschoenen en herenkleding, kinderschoenen en kinderkleding, sportschoenen en sportkleding maar ook outdoorschoenen en outdoorkleding en zelfs A-merken. Via de online webshop kunt u 24/7 per dag shoppen. Het bedrijf levert vanuit de online shop naar Nederland en België. Naast de exclusieve online weekdeals profiteert u op de website ook van hoge kortingen in de online outlet. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Scapino
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Scapino? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Scapino op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Scapino vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Scapino of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Scapino nu achter.