Adidas sportlegging kopen? Deze zijn het populairst!

De Adidas sportleggings met 3-stripes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en de fitness. Iedereen kent ze. Sinds het succes van het Duitse sportmerk aan het eind van de vorige eeuw, brachten ze heel wat andere modellen en kleuren sportleggings op de markt. Denk maar aan de intussen ook bekende Adidas sportlegging in het blauw. Wij maken je wegwijs in het assortiment van Adidas dames sportleggings!

Adidas

Wie Adidas zegt, zegt 3 strepen. Het logo van de het populaire sportmerk komt overal terug op haar producten. Adidas biedt kleren, sportmateriaal en schoenen aan voor dames, heren en kinderen. De sportmaterialen en –kleding koop je bij de verschillende Adidas-winkels in Nederland en op hun webshop.

Ook heel wat andere sportketens bieden een beperkt aantal producten uit het Adidas-assortiment aan, denk aan Footlocker, Avantisport en GoSport. Recensies over welke sportwinkel het beste bij je past zoals Dodax reviews vind je op ReviewsBird. Je vind hier ook reviews over modewinkels.

Sportleggings van Adidas kopen?

Een van de populairste dames kledingstukken op de Adidas-website zijn de sportleggings. De leggings voor dames doen het opmerkelijk beter dan die voor heren. Meer nog, Adidas biedt heel wat meer modellen en maten in het vrouwen assortiment. Verschillende varianten komen ook in meerdere kleuren zoals paars, roze of blauw.

Populaire Adidas sportleggings

Een van de populairste modellen is de sportlegging met zakken. Ook deze Adidas dames sportlegging komt in verschillende lengtes, maten en kleuren. De sportlegging met zakken komt zelfs in verschillende stoffen. Voor elk wat wils! Sportleggings met zakken zijn zeker handig wanneer je gaat hardlopen of fietsen. Je neemt je mobiel en sleutels mee in de goed afgesloten zakken van je legging.

Exclusieve Adidas sportleggings

Een van de dingen waarom de leggings van het merk zo bekend zijn, is dankzij hun speciale editie en samenwerkingen met grote sterren en sport evenementen. Zo kwam Adidas met een speciale legging voor de marathon van Berlijn. Daarnaast is er ook de samenwerking met Thebe Magugu en die met Disney. Je kan dus mooi exemplaren op de tikken.

Ga voor zwart of kleur

Hoewel de Adidas sportleggings in het zwart, nog steeds het beste verkopen, kan een sportlegging in groen of blauw ook heel mooi zijn. Zeker in combinatie met een mooie top gaan meer en meer vrouwen voor een gekleurde sportlegging. Dat maakt het sporten eens zo leuk! Je vindt gekleurde leggings bij Adidas met en zonder hun iconische drie strepen. Welke sportlegging koop jij?

Door Rea

Delen