Avantisport

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Avantisport

O

p zoek naar nieuwe sneakers? Goed zittende sportkleding kan blessures voorkomen en stimuleert activiteit. Op ReviewsBird.nl vind u gespecialiseerde kledingwinkels voor alle sporten. Bekijk hier de informatie over Avantisport.nl, een van de grootste en meest volledige aanbieders van sportkleding voor dames, heren en alle kindermaten. Maar of het online bedrijf ook doet wat het beloofd en het hier om een goede kwaliteit sportkleding gaat en het wel echte merken zijn, kan alleen de consument beoordelen. Daarom vragen wij vriendelijk om uw ervaringen met deze online winkel voor sportkleding met ons te delen. Het achterlaten van een review is gemakkelijk en een beoordeling achterlaten kost maar paar minuten!

Over Avantisport
Avantisport is een online webshop voor het hele gezin. Deze online sportwinkel biedt artikelen van topmerken tegen scherpe prijzen. De website is voorzien van duidelijke foto’s, maattabellen, productomschrijvingen en andere relevante informatie. De klantenservice van zowel per telefoon als per email en chat bereikt worden. Er is een nieuwsbrief waarmee mensen op de hoogte worden gehouden over de nieuwste trends en producten op het gebied van sport en natuurlijk de speciale aanbiedingen, sales en prijzenpakkers op het gebied van sportkleding. Over het bedrijf zelf is niet zoveel bekend. Het afhaal servicepunt bevind zich in Alphen aan den Rijn en alle voorwaarden voor het retourneren van een product en de levertijd zijn netjes op de website weergegeven.

Producten en diensten van Avantisport

Bij Avantisport vind je alle soorten kleding en toebehoren voor te sporten: Fitnesskleding, voetbal schoenen, hardloop schoenen, sneakers, polo’s, sweaters, casual kleding, sport broeken, zwem kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en nog veel meer!
Op de website kan je gemakkelijk navigeren. Alle sportproducten zijn te selecteren op groep voor heren, dames en kinderen, op sport, maar ook op merk. Ze verkopen alle grote sportmerken zoals Reebok, Adidas, Nike, Speedo, Puma, Champions, havianas en nog veel meer. Je kunt er ook terecht voor groeps sportkleding en team kleding zoals voetbal uniformen, tenues en T-shirts. Bij de fanshop kun je terecht voor producten en kleding van verschillende grote voetbalclubs zoals Ajax, Arsenal, Liverpool, Juventus en natuurlijk het Nederlandse Oranje team.
Behalve kleding voor de zwemsport en de verschillende balsporten, Voetbal, Running, Tennis, Fitness, Indoor en Outdoor sporten vind je hier ook veel materiaal aangeboden zoals trainingsgewichten, ballen, wintersport kleding en benodigdheden, zweetbanden, helmen, duik uitrusting en heel veel andere producten.

Complimenten, klachten en tips over Avantisport
Sporten is gezond. Tenminste, als je de juiste uitrusting hebt. Studies hebben uitgewezen dat het dragen van de juiste kleding en het gebruiken van de juiste sportartikelen het sporten niet alleen leuker maakt, maar ook veel blessures kunnen worden voorkomen. Daarom is het belangrijk dat je bij de aanschaf van sportkleding goed op de matentabel kijkt. Te kleine sportschoenen kunnen pijnlijke voeten en het verlies van teennagels tot gevolg hebben terwijl te grote sportschoenen blaren en problemen met de gewrichten in knie en enkels kunnen veroorzaken. Laat je niet verrassen en bekijk het overgrote aanbod van sportartikelen en gespecialiseerde sportkleding online. Heeft u ervaring met het bestellen van sportartikelen bij Avantisport? Gun ons een inkijkje in dit bedrijf en vertel ons over uw persoonlijke ervaringen met deze online sportshop.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review