Nickis reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Nickis

Nickis

is een online webshop voor designer en luxe kinderkleding. In de webshop vindt je kinderkleding van allerlei designermerken zoals bijvoorbeeld Gucci, Fendi en Balmain, speciaal voor kinderen.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn benieuwd naar wat jouw ervaring is met deze verkoper van luxe kinderkleding. Kun je ons wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je bijvoorbeeld contact gehad met de klantenservice en wil je hier iets meer over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook weer een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Nickis

Nickis bestaat inmiddels al meer dan dertig jaar. Het bedrijf werd opgericht door Maria Sottor, die het bedrijf nog steeds leidt. Maria Sottor is zelf moeder van twee en onder haar leiding ontwikkelde Nickis zich tot een gevestigde waarde op gebied van luxe kindermode. Maria Sottor dankt haar gevoel voor mode onder andere aan haar succesvolle carrière bij Polo Ralph Lauren, maar ook aan haar passie voor kunst en design. Het hoofdkantoor en het magazijn van Nickis zijn te vinden in de Duitse stad München.

Producten en diensten van Nickis

Nickis heeft een ruim assortiment dat bestaat uit meer dan honderd tachtig merken. Hieronder vallen exclusieve designermerken zoals bijvoorbeeld Gucci, Moncler en Stone Island. In de webshop vind je dus kleding van al deze merken, voor zowel jongens als meisjes. Naast het assortiment aan kinderkleding, vindt je bij Nickis ook talrijke bijpassende accessoires om de outfit van je kind compleet te maken. Voorbeelden van accessoires die je in de webshop kan vinden zijn bijvoorbeeld haarbanden van Monnalisa en schooltassen van Jeune Premier of Caramel & Cie.

Nickis is in meer dan honderd landen actief en biedt wereldwijde verzending aan. Ze noemen zichzelf ook wel een "luxe online boetiek" omdat ze ook stylisten in dienst hebben die jou kunnen adviseren, ondanks dat je online aan het shoppen bent.

Klantenservice van Nickis

Natuurlijk kan het zo zijn dat je contact op wilt nemen met deze stylisten, of dat je gewoon een vraag hebt aan de klantenservice. Nickis is op de volgende manieren te bereiken:

Telefoonnummer

: +31 85 888 75 03

WhatsApp

: +31 6 29 313 815

E-mail adres

: info@nickis.com
De klantenservice is geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.

Reviews, ervaringen en klachten over Nickis

Wij zijn heel erg benieuwd wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Nickis achter op deze pagina van ons platform. Het wordt enorm gewaardeerd door andere potentiële klanten die je hier weer mee helpt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review