NA-KD

Alle reviews

NA-KD

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

NA-KD

Bij online shopping krijgen we een beeld te zien van wat de verkopers ons tonen en helaas komt dat beeld vaak niet overeen met hoe de voorgestelde producten er in het echt uitzien. Juist daarom is het altijd verstandig om vooraleer bij een bedrijf te bestellen eerst eens online na te gaan bij voormalige klanten of het je geld wel waard is. Op deze website kan je die reviews en beoordelingen lezen over NA-KD, een online webshop waar de laatste mode te koop is.

Over NA-KD
NA-KD behoort tot 1 van de top 20 meest snelgroeiende bedrijven in Europa. NA-KD is een Zweeds bedrijf dat werd opgericht in 2015 door Jarno Vanhatapio. Met der tijd is het bedrijf opgegroeid tot een internationaal merk en zo verzendt NA-KD nu al in meerdere landen in Europa. Het bedrijf richt zicht op het verkopen van laatste mode aan hun klanten. Het merk levert damesmode aan zijn klanten en heeft geen herenkleding in hun assortiment staan.  Damesschoenen, accessoires en kleding en nog veel meer is te vinden op de website.

Producten en Services bij NA-KD
NA-KD biedt zijn klanten 20% korting aan bij een eerste bestelling door in te schrijven op hun nieuwsbrief. Bestellingen kunnen betaald worden aan de hand van een van de volgende methodes: Credit Card, debit card en PayPal. Na het kiezen van een betaalmethode kan je kiezen hoe je wilt dat jouw bestelling wordt geleverd. De opties hierbij zijn om oftewel thuisbezorging te kiezen, waarbij jouw bestelling aankomt binnen de 3-5 werkdagen of je kan kiezen om je bestelling af te halen bij een door jou gekozen afhaalpunt. Beide manieren kosten €4,95 voor bestellingen onder de €40 en voor bestellingen boven de €40 is de levering gratis. Een andere mogelijkheid voor levering is de DHL-express levering. Bij deze levering duurt het van 1-3 werkdagen tot een bestelling aankomt en deze methode kost €14,95 en voor bestellingen boven de €40 verlaagt de verzendprijs zich naar €9,95.

Wanneer we het hebben over retourneren hebben we het echter niet over prijzen aangezien dat het retourneren van een NA-KD bestelling volkomen gratis is. Retourneringen mogen gebeuren tot 90 dagen na ontvangst van de bestelling en teruggestuurde goederen binnen die tijd worden ook terugbetaald. Het kan tot 14 dagen duren tot jouw retourzending is verwerkt en je je geld terugkrijgt. Let er wel op dat de goederen in nieuw-staat moeten zijn zodat ze kunnen voldoen aan de retour-voorwaarden. De goeden moeten (indien van toepassing) hun ticketje nog hebben hangen en mogen niet beschadigd zijn.

Complimenten, klachten en tips voor NA-KD
NA-KD werd overal goed beoordeeld (voormalige) klanten. De levering is snel en de verzendkosten vallen goed mee beweren de klanten. Wat ook opmerkelijk is, is dat klanten het appreciëren dat terugsturen gratis is dankzij het retourlabel dat elke bestelling met zich meekrijgt.

Heb jij al gekocht bij NA-KD?
Heb jij ook een kledingstuk hangen die jij hebt gehaald van NA-KD? Of liggen er misschien een paar schoenen in jouw schoenenkast die je hebt besteld bij ze? Wij willen er alles over weten! Laat ons weten wat je van het bedrijf en zijn klantenservice vindt en geef het merk een beoordeling om anderen op weg te helpen!