MediaMarkt

Alle reviews

MediaMarkt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

MediaMarkt

Een nieuwe TV, wasmachine of computer? Zo nu en dan zijn elektronische apparaten toe aan vervanging. Jouw exemplaar kan defect zijn, traag zijn geworden of helemaal niet zuinig in het energieverbruik zijn vergeleken met de nieuwe producten op de markt en dan kan het zijn om een aankoop te doen. Er zijn veel elektronicawinkels en –websites te vinden. Wellicht heb je van deze keten al wel eens gehoord: MediaMarkt.

MediaMarkt is een elektronicazaak met een aanzienlijke bekendheid. Dit hoeft echter niet direct te betekenen dat ze ook instaan voor kwaliteit en klantenservice. Om te achterhalen of ze op dit vlak kunnen scoren, kun je eens bekijken welke beoordelingen MediaMarkt zoal krijgt. Daarvoor ben je bij ReviewsBird aan het juiste adres!

Over MediaMarkt
MediaMarkt, of Media Markt, is een van oorsprong Duitse elektronicazaak die meer dan 1000 winkels verspreid over de wereld heeft. In totaal heeft het bedrijf meer dan 65.000 werknemers onder haar hoede. Ook in Nederland is MediaMarkt nog altijd groeiende, want in 2019 heeft MediaMarkt haar vijftigste winkel in Nederland geopend.

Het bedrijf is in 1979 in München opgericht door  en in 1993 heeft het Saturn overgenomen, waarvan je nog steeds filialen in andere landen kunt vinden. Het bedrijf is voornamelijk actief binnen Europa, maar in haar geschiedenis heeft het verschillende (inmiddels gestaakte) pogingen gedaan om voet aan de grond te krijgen in landen buiten Europa, zoals China. In 2012 heeft MediaMarkt haar webshop gestart, beginnend in Duitsland, maar inmiddels in alle landen waar ze actief is.

Producten en diensten van MediaMarkt
Bij Mediamarkt kun je op terecht wanneer je opzoek bent naar electronica- en huishoudproducten. Het assortiment varieert van telefoons en computers, tot washmachines en koffiezetapparaten. Ook verkoopt MediaMarkt Apple producten zoals iPhones en Macbooks.

Wanneer je producten wilt bekijken en uitproberen, kun je in veel gevallen langs in een van de filialen door het land. Hier liggen verschillende producten uitgestald om zelf even te voelen. Ook kun je hier in gesprek gaan met verkoopmedewerkers die je meer over de producten kunnen vertellen.

Regelmatig geeft MediaMarkt korting op haar producten. Zo kun je vaak bij Mediamarkt Black Friday kortingen vinden, maar ook in de rest van het jaar worden er regelmatig producten afgeprijsd. Sinds 2022 heeft MediaMarkt de Mega Deals gelanceerd, een nieuwe reclamestunt waarmee verschillende producten afgeprijsd verkocht worden. Tot slot kun je, wanneer je op zoek bent naar een goedkopere optie, zoeken naar de MediaMarkt outlet. Via deze website worden alle showroommodellen uit de Nederlandse MediaMarkt filialen verkocht met een extra korting.

MediaMarkt filialen in de buurt
Hierboven gaven we al aan dat Mediamarkt inmiddels 50 filialen in Nederland heeft. Dus of je nu in Arnhem, Duiven, Amsterdam of Hengelo woont, er is een grote kans dat er een MediaMarkt winkel bij jou in de buurt zit. De grootste MediaMarkt in Nederland bevindt zich in Rotterdam, maar voor de allergrootste MediaMarkt in Europa moet je in München zijn. Via de website kun je alle filialen en de openingstijden van MediaMarkt winkels vinden, zodat je nooit voor een gesloten deur komt te staan; je bent toch niet gek?

Klachten, complimenten of tips voor MediaMarkt
Heb jij al producten van de MediaMarkt in huis? Dan horen we graag jouw ervaringen over alle aspecten van deze aankoop. Hoe was de service bij de verkoop? De levering? Werkt het product naar behoren? Alle details zijn welkom: of je nu laaiend enthousiast bent, of een klacht hebt over Mediamarkt. Door jouw review hier te posten help je anderen met het kiezen van de elektronicazaak die het beste bij hen past. Daar worden we allemaal beter van.