MBRC The Ocean reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

MBRC

Een Kennismaking met MBRC

MBRC is een organisatie die zich inzet voor het schoonmaken van stranden en oceaanfronten, bewustwording creëert op het gebied van duurzaamheid, milieu en recycling, en lokale gemeenschappen kracht geeft. Met de missie om de oceaan te redden van plasticvervuiling, heeft MBRC al indrukwekkende resultaten geboekt. Ze hebben al meer dan €1 miljoen ingezameld om wereldwijde schoonmaakacties te financieren en hebben een sterk team van meer dan 2400 vrijwilligers over de hele wereld.

Bij MBRC draait alles om het creëren van bewustzijn en het verminderen van plasticvervuiling in onze oceanen. Door samen te werken met zakelijke partners over de hele wereld, lanceren ze gezamenlijke producten die helpen bij het verminderen van plasticafval. Elke aankoop draagt bij aan hun missie om een oceaan zonder plastic te bereiken.

De Impact van MBRC

Met hun inspanningen hebben ze al veel succes geboekt. MBRC houdt elke vorm van afval die ze verzamelen nauwkeurig bij. Ze bieden digitale bewijzen van elke kilogram plasticafval dat ze hebben verzameld en dat niet in onze oceanen is beland. Dit helpt hen om transparantie te bieden en vertrouwen op te bouwen in hun missie.

Daarnaast richten ze zich op het schoonmaken van stranden en oceaanfronten. Het plasticafval dat ze verzamelen, wordt naar lokale gecertificeerde recyclingfaciliteiten gebracht om te worden hergebruikt. Maar daar stopt het niet, ze gaan nog een stap verder door oude materialen om te zetten in nieuwe, duurzame producten. Op deze manier moedigen ze hergebruik aan en verminderen ze het gebruik van wegwerpplastic.

Samenwerkingen en Producten

MBRC werkt samen met verschillende grote bedrijven om bewustwording te creëren en plasticvervuiling te verminderen. Enkele van hun partners zijn Deutsche Telekom, Drogerie Müller en Tom Tailor. Samen hebben ze exclusieve producten ontworpen van gerecycled oceaanplastic, zoals sleutelhangers, armbanden en boodschappentassen.

Deze samenwerkingen en gezamenlijke producten dragen bij aan het bereiken van een oceaan zonder plasticvervuiling. Door het kopen van deze producten draag je direct bij aan de missie van MBRC en help je mee aan een schone en duurzame toekomst.

Kortom, MBRC is een organisatie die met passie en vastberadenheid werkt aan het redden van onze oceanen van plasticvervuiling. Met hun succesvolle schoonmaakacties, recyclinginspanningen en samenwerkingen met bedrijven, zijn ze een krachtige speler in de strijd tegen plasticafval. Door hun producten te kopen, draag je direct bij aan een betere toekomst voor onze oceanen.

Zoals Eleanor Roosevelt ooit zei: "It takes as much energy to wish as it does to plan."

Schrijf een Review

Heb je ervaring met MBRC? We horen graag wat jouw ervaringen en gedachten zijn. Laat een review achter op onze website en help ons om anderen te informeren over deze geweldige organisatie en hun inspanningen om onze oceanen te redden van plasticvervuiling. Samen kunnen we een verschil maken en werken aan een schonere en duurzamere wereld. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Timmermans 8 maanden geleden
8
Ik ben zeer tevreden over mijn recente aankoop bij MBRC The Ocean. Niet alleen heb ik een hoogwaardig product ontvangen, maar ik voel me ook goed omdat ik deel uitmaak van de beweging om het...

Alle reviews ( 1 )

Review - Een Heldere Oceaan Met Elke Aankoop

Ik ben zeer tevreden over mijn recente aankoop bij MBRC The Ocean. Niet alleen heb ik een hoogwaardig product ontvangen, maar ik voel me ook goed omdat ik deel uitmaak van de beweging om het plasticafval in onze oceanen te verminderen. Het is geweldig om te weten dat MBRC The Ocean niet alleen hoogwaardige producten vervaardigt, maar ook actief betrokken is bij het opschonen van stranden en het recyclen van plastic. Hun missie is duidelijk en belangrijk - geen plastic afval meer in onze oceaan! Ik was onder de indruk van hun toewijding aan duurzaamheid en milieubehoud. De kwaliteit van hun product was uitzonderlijk; ik kon meteen zien dat veel zorg in elk detail was gestoken tijdens de productie. Ze waren ook erg snel met verzenden en bezorgen, dus mijn bestelling kwam precies op tijd aan voor wat ik nodig had. Al met al beveel ik MBRC The Ocean ten zeerste aan voor iedereen die hoogwaardige producten wil kopen zonder schade toe te brengen aan ons milieu. De kleine stapjes die we onszelf kunnen opleggen door middel van consumentengedrag maken allemaal een groot verschil op grote schaal!

T
Timmermans 8 maanden geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review