MASCOLORI

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

MASCOLORI

Als je van kleur en apart houdt, dan zit je bij Mascolori aan het goede adres. Mascolori is een modezaak vooral gericht op de moderne man die niet bang is om op te vallen. Maar wil je uniek en toch stijlvol voor de dag komen, dan blijkt daar wel een prijskaartje aan te hangen. Daarom is het fantastisch dat je voordat je overgaat tot een dure aankoop van aparte kleding en schoenen eerst iets te weten kan komen over het product en de winkel achter de mooi uitziende website van de shop. Vergelijkingssites zijn hiervoor een goede bron van informatie. Maar ook hier is het weer uitkijken geblazen. Hoe weet je nou of alle reviews eerlijk zijn? Tja, dan ga je naar ReviewsBird.nl. Hier vind je persoonlijke beoordelingen van consumenten. Deel ook uw eigen online shop ervaringen met ons!

Over Mascolori
Het bedrijf Mascolori bestaat al sinds 2011 en is gevestigd in Rotterdam. De naam Mascolori betekend in het Italiaans” veelkleurig” en dat klopt ook wel als je naar het assortiment kijkt. Het begon als een winkel van aparte, stijlvolle herenschoenen, maar tegenwoordig verkopen ze naast de mannen schoenen ook dames schoenen, overhemden, en accessoires. De producten worden in de webshop weergegeven. De hele collectie wordt in Rotterdam door het Mascolori team zelf ontworpen. Soms werken ze samen met andere kunstenaars en creatieve vogels om tot de beste resultaten te komen. Vervolgens worden de schoenen met veel toewijding en vakmanschap in Portugal met de hand gemaakt. Doordat de stijlvolle schoenen alleen in kleine oplages gemaakt worden, blijft de schoen uniek en is er een sterk afwisselend assortiment in moderne en aparte schoenen en kleding voor mannen.

Producten en diensten van Mascolori
Mascolori is begonnen als een schoenenzaak voor mannen, met unieke stijlvolle footwear. De kwaliteitsschoenen die ook onder een pak niet zullen misstaan zijn kleurig en worden in kleine oplagen vervaardigd (ongeveer 75 per model) zodat je niet straks de hele stad ermee ziet lopen. Wegens het grote succes hebben ze de winkel inmiddels uitgebreid en verkopen ze ook een klein assortiment dames schoenen en aparte kleding voor mannen. Er worden via de Sociale Media ook jaarlijks enkele events georganiseerd. Op Facebook worden de updates hierover bekend gemaakt.

Complimenten, klachten en tips over Mascolori
Stel je voor! Heb je net die geweldige, unieke schoenen van Mascolori binnen gekregen per post, lopen ze voor geen meter! Of ligt na de eerste regenbui de zool eronder uit. Of lopen de kleuren door. Wat moet je dan? Terugsturen en hopen dat je je geld terugkrijgt? Dat schijnt ook nog wel eens mis te gaan bij internet aankopen. Daarom is het aan te raden om voordat je iets besteld bij een webshop, eerst eens te kijken wat je over het bedrijf te weten kan komen. En de reviews van andere consumenten zijn natuurlijk de beste bron van informatie. Heeft u informatie die u met ons wilt delen over deze schoenenzaak voor heren? Hoe is de kwaliteit van de door hun aangeboden producten? Blijven de overhemden goed in de was? Laat het ons weten en help mee aan de bouw van de beste vergelijkingsite van Nederland.

Ben je op zoek naar andere online kleding winkels? Neem een kijkje naar Zalando lounge reviews of Miinto reviews om er achter te komen wat men vindt van hun service. Het is belangrijk om reviews van andere mensen te lezen zodat je deze ervaringen, meningen, beoordelingen en klachten in overweging kan nemen bij het kiezen voor de beste online kleding winkel. Op onze website kan je soortgelijke winkels vergelijken met elkaar zodat jij de beste keuze kan maken! Onze site met Luxplus reviews en Boohoo reviews kunnen je op weg helpen bij het maken van deze keuze.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review