Marmeren Tafels

Alle reviews

Marmeren Tafels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Marmeren Tafels

Uw huis of kantoorpand inrichten met één of meer tafels in marmeren uitvoering, geeft uw ruimte die aparte, chique uitstraling. Marmer is een natuursteen, welke in diverse kleuren en maten wordt verwerkt in fabrieken. Bent u op zoek naar een shop waar u online marmeren tafels kunt bestellen? Een webwinkel waar u kwalitatief goede tafels van marmer kunt betrekken met gerichte en begeleidend advies over bijvoorbeeld onderhoud? Hier op de pagina van ReviewsBird leest u alles over natuursteen en de online aanbieders. In de reviews ventileren mensen hun ervaringen en geven ze een beoordeling over hun bestellingen of verkregen dienstverlening. Doorloop de reviews op onze website.

Over Marmeren Tafels
Marmeren Tafels werd opgericht in 2019 in Amsterdam. Het bedrijf is actief in de industrie “meubelwinkels”. Online worden niet alleen tafels in marmer uitvoering aangeboden, maar ook stoelen en zuilen. Marmeren Tafel zegt met passie voor natuursteen de mooiste projecten voor ’s Lands bekendste architecten, maar ook voor de eenvoudige consument aan te bieden. Het beschikken over een marmeren tafel zou geen luxe hoeven te zijn. Marmer is simpel een natuurproduct. Online kunnen de producten van Marmeren Tafels worden bekeken, maar de klant mag ook op afspraak langslopen bij hun Design Studio aan de Burgemeester van Stamplein 294 2132 BH, Hoofddorp in Nederland. Marmeren Tafel is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven.

Producten en diensten van Marmeren Tafels
Bij Marmeren Tafels kan men terecht voor het assortiment aan eettafels, waaronder de basis eettafels, eettafel ovaal, celio, langwerpig, vierkante en eettafel rond-klein. Ten aanzien van de salontafels is er keuze uit blok, rond, langwerpig en vierkante salontafels. Naast de tafels worden ook stoelen verkocht en wel stoelen met armleuning en zonder armleuning. Daarnaast ook Side Tables en zuilen. Hun verkoop is gebaseerd op producten, voornamelijk vervaardigd in Italië en Spanje van de merken Bianco Carrara C en Nero Marquina. Voor het onderhouden van uw marmeren tafels zijn er online passende en beschermende onderhoudsproducten te krijgen.

Complimenten, klachten en tips voor Marmeren Tafels
Betalen kan onder meer met Maestro, Mastercard en Visa. U krijgt 5 jaar garantie op de producten. De klanten komen bij Marmeren Tafels in aanmerking voor de ABN (Algemene Bond Natuursteenbedrijven) garantie, wat inhoudt dat zij gebruik maken van de Algemene leveringsvoorwaarden van de Algemene Bond Natuursteenbedrijven. Dit is de overkoepelende organisatie waar alle gerenommeerde natuursteen bedrijven bij aangesloten zijn. Zij hebben tweezijdige algemene voorwaarden opgesteld tussen de ABN (lid bedrijven), de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Klanten die zaken doen met leden van deze organisatie weten zich verzekerd van eerlijke en duidelijke algemene voorwaarden. Mocht u een probleem ervaren met uw tafel dan kunt u binnen 14 dagen, na levering, die mailen via info@marmerentafels.nl. Bellen kan ook op +31 (0)20 70 828 98. Alle geschillen worden in eerste instantie voorgelegd aan de bevoegde rechter in Amsterdam.

Wat is uw ervaring over de klantenservice van Marmeren Tafels. Hebt u dat als klant mogen ervaren? Ontvangt u daadwerkelijk eerlijk advies? Deel uw ervaring met ons op ReviewsBird.

U bent ook uitgenodigd om zelf ook de overige reviews te lezen op onze site over Marmeren Tafels indien u nog niet bekend bent met de meubels van Marmeren Tafels. Lees onze reviews op ReviewsBird.nl!