Manfield

Alle reviews

Manfield

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Manfield

Er wordt gedacht dat de mens zo’n 26000 jaar geleden is begonnen met het dragen van schoeisel. Het is een gebruik dat sindsdien nooit meer gestopt is. En om een goede reden: het loopt beter en het beschermt je voeten tegen wondjes. Schoenenwinkels hebben daarom ook al een lange geschiedenis is onze winkelstraten en ook online zijn er vele webshops waar je een schoen, laars, sneaker, slipper of pantoffel kunt bestellen. Waaronder Manfield.

Omdat je wel de juiste schoenen voor je voeten wilt hebben, is het verstandig om even goed uit te zoeken hoe het zit met de kwaliteit. Manfield beoordelingen kunnen je helpen om hier een beter beeld van te krijgen. Op ReviewsBird vind je die reviews. Lees snel verder om te ontdekken hoe er gedacht wordt over Manfield.

Over Manfield
Manfield is een winkel die zich richt op de verkoop van tassen, schoenen en accessoires. De winkel bestaat uit meer dan 50 filialen verspreid over Nederland, en een webshop voor de online verkoop van producten. De winkel had ook filialen in België, maar daar is Manfield failliet verklaard en dus niet langer actief.

De geschiedenis van Manfield gaat terug tot het jaar 1900, toen het Engelse familiebedrijf Manfield & Sons in Amsterdam een filiaal opende. Veel later is het bedrijf verschillende keren overgenomen en momenteel maakt het deel uit van de Termeer Group. Dit is een modegroep die verschillende merknamen onder haar banner heeft. Het hoofdkantoor van Termeer Group bevindt zich in Den Bosch.

Producten en diensten van Manfield
Manfield is een winkel die zich richt op de verkoop van schoenen, tassen en andere accessoires. Wanneer je de webshop bezoekt, zul je direct kunnen filteren zodat je specifieker kunt zoeken. Zo kun je direct zoeken op sneakers, pump, chelsea boots, slippers of sandalen. Ook verkoopt Manfield laarzen. Je kunt sorteren op heren- en vrouwenproducten, want Manfield verkoopt voor beide seksen.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tas, kun je op de webshop ook hier je zoekopdracht verfijnen met een drop-down menu en filters. Ook verkoopt Manfield accessoires zoals sokken, kettingen en armbanden of riemen. Tot slot kun je op de webshop nog specifiek zoeken naar verschillende merknamen en  producten in de Manfield sale.

Hoe stuur ik mijn product van Manfield retour?
Als je een product hebt gekocht waar je toch niet helemaal tevreden over bent, moet je deze natuurlijk kunnen terugsturen. Ook bij Manfield is dit (onder bepaalde voorwaarden) gewoon mogelijk. Bij de Manfield klantenservice vinden we het kopje ‘ruilen & retourneren’. Hier wordt uitgelegd dat je voor het retour het meegeleverde retourlabel kunt gebruiken en de producten in de originele verpakking kunt terugsturen. Indien je het retourlabel niet meer hebt, vraagt Manfield om even contact op te nemen met de klantenservice.

Geeft Manfield korting op haar producten?
Op haar website heeft Manfield SALE producten speciaal gecategoriseerd. Hier vind je alle producten die momenteel met korting worden verkocht. Ook kun je bij het afrekenen van je producten een kortingscode of voucher invoeren, waarmee je extra korting krijgt op je bestelling.

Klachten, complimenten of tips voor Manfield
Heb jij al eens wat besteld bij Manfield? Dan horen we graag jouw mening! Want door een review achter te laten, kunnen mensen die op zoek zijn naar nieuwe schoenen, tassen of andere producten, direct zien welke winkel de beste beoordelingen krijgt. Wacht daarom niet langer en laat snel je ervaring achter. Bedankt voor je tijd!