MandM Direct reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

MandM Direct

De fashion industrie is alsmaar uitbreidend, vandaag de dag kennen we een groot assortiment aan verschillende mode producten. Wellicht dat je zelf ook van mode houdt en er goed uit zien. Dan ben je tijdens je zoektocht naar nieuwe kleren misschien al eens bij MandM Direct geweest. MandM Direct is namelijk een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van mode gerelateerde producten.

Voordat je daadwerkelijk een bestelling bij ze plaats wil je waarschijnlijk wel weten of dit het ook écht waard is. Hoe zit het met het comfort van de producten, zijn ze van duurzaam materiaal gemaakt, wat kan je verwachten van de klantenservice. Wat voor ervaring heeft de gemiddelde consument eigenlijk bij ze? Om daar meer inzicht over te krijgen kan je reviews en beoordelingen, over MandM Direct en andere bedrijven, op ons betrouwbare platform vinden.

Over MandM Direct
MandM Direct is een bedrijf opgericht in 1987, waar het toentertijd gericht was op de rechtstreekse verkoop van sportartikelen aan klanten in het Verenigd Koninkrijk. Vandaag de dag doen ze dat over geheel Europa. Naar eigen zeggen is het bedrijf er trots op dat ze anders zijn. Het is de missie van het bedrijf om grote merken met trendy styles, mode tot sport-essentials, voor een zo’n laag mogelijke prijs aan te bieden.

Vandaag de dag is het bedrijf uitgebreid naar een organisatie met meer dan 2 miljoen klanten per jaar. Het bedrijf richt zich niet alleen op de winst. Zo hebben ze bijvoorbeeld in 2017 £1,5 miljoen ingezameld en in 2013 £1 miljoen voor het Teenage Cancer Trust. Dagelijks bieden ze dan ook honderden bekende merken aan tegen hoge kortingen.

Producten en diensten MandM Direct
Op de website bevinden verschillende categorieën waar jij potentieel geschikte producten kunt vinden, zo kan je bij heren, dames of kids kijken. Daarnaast kan je ook specifiek op een bepaald merk zoeken als je dat fijner vindt. Als je een bepaalde subcategorieën aan het bekijken bent krijg je ook de optie om je zoektocht nog verder te specificeren zoals maten, kleuren, de prijs en meer. Ze bieden diverse merken aan, enkele voorbeelden zijn: Adidas, Lacoste, Reebok en Emporio Armani.

Heb je iets leuks gevonden, dan kan je een van deze betaalmethodes gebruiken om af te rekenen: Mastercard, Maestro, Visa, PayPal en Ideal. Bestelling van €0-74,99 bedragen momenteel €7,95 aan verzendkosten, alles tussen €75-150 bedraag geen extra kosten aan verzendkosten. Kost je bestelling €150+ dan moet je €14,95 aan verzendkosten betalen. Als je niet tevreden heb je de mogelijkheid om te retourneren voor 28 dagen. Let wel op want retourneren vereist bepaalde eisen, meer informatie op hun website.

Contact MandM Direct
Als je contact op wilt nemen met MandM Direct kan je daar een van deze manieren voor in acht nemen. Een e-mail sturen kan naar: klantendienst@mandmdirect.nl. Een brief sturen kan naar: MandMDirect Ltd Customer Contact Centre Clinton Road Leominster Herefordshire HR6 0SP Verenigd Koninkrijk. Ook kan je het bedrijf op Facebook en Instagram vinden, waar je overigens ook contact op kan nemen.

Reviews en beoordelingen MandM Direct
Heb je al eens kleren of schoenen bij MandM Direct besteld? Laat hier dan in de vorm van een review achter hoe je dat hebt ervaren. Op die manier kunnen andere potentiële klanten wellicht beter inschatten wat ze van het bedrijf daadwerkelijk kunnen verwachten. Wil je meer leren over MandM Direct? Lees dan op ons platform reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review