Majstra

Alle reviews

Majstra

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

Majstra

Enorm veel online shops verkopen een groot assortiment aan consumentenelektronica. Door dit grote aanbod rijzen er als snel vragen over kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Waar kun je het beste terecht voor kwalitatief goede producten tegen een aannemelijke prijs? Welke service krijg je van de gekozen online shop? Is de webwinkel waar je wilt bestellen betrouwbaar? En hoe zit het bijvoorbeeld met klachten of het retourneren van producten? Om meer te weten te komen over online shops en hun service raden wij je aan de reviews op onze website te lezen. Een handig hulpmiddel om dat wat belangrijk is te weten te komen voordat je zomaar ergens gaat bestellen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar reviews over Majstra? Dan vind je die ook bij ons. Op die manier kun je makkelijk bekijken wat Majstra onderscheid van andere online shops.

Over Majstra

Majstra uit Alphen aan den Rijn is in 2004 opgericht door twee studenten die er in die tijd al achter kwamen dat elektronica producten voor veel mensen met een klein budget al snel te duur waren. Daarom richt het bedrijf zich op het aanbieden van diverse soorten consumentenelektronica tegen scherpe prijzen. Wil je meer weten over hoe je de aangeboden artikelen kunt bestellen of retourneren? Lees dan antwoorden op de vragen die bij Majstra het meest gesteld worden. Bovendien kun je met Majstra contact opnemen door tijdens kantooruren te bellen of schrijven met de klantenservice. Wil je extra korting op de toch al voordelige producten van deze online shop? Ga dan online op zoek naar een Majstra kortingscode. Hiermee krijg je tijdens het afrekenen nog meer voordeel.

De producten en diensten van Majstra

De producten die Majstra verkoopt zijn onderverdeeld in categoriën zoals computers, camera's en drones, audio en batterijen, wearables en beauty and health. Op die manier hoopt Majstra je behulpzaam te zijn als je op zoek bent naar een tablet, videokaart, camera, smartwatch, bluetooth speaker of krultang van merken zoals Oppo, Lipa of Archos. Hoe kun je de producten van Majstra bestellen en betalen? Nadat je jouw keuze in je winkelwagentje hebt gelegd kun je eenvoudig en veilig afrekenen met onder andere iDEAL, Bancontact of AfterPay.  Voor de bezorging maakt deze online shop gebruik van de diensten van PostNL en als je een bestelling naar Majstra retour wilt sturen dan vind je de informatie over hoe je dat doet terug op de site. Daar zijn overigens ook de actuele Majstra kortingscodes te vinden.

Reviews en commentaren over Majstra

Heb jij als klant ervaringen met de service en producten van Majstra? Wees dan zo beleefd om jouw Majstra review op onze website te plaatsen. Door dat te doen geef je nieuwe klanten inzicht in de voor- en nadelen van deze online shop. Je kunt in jouw beoordeling uitgebreid vertellen wat jij vindt van de producten en de manier van werken van Majstra. Op die manier weten consumenten exact wat hen te wachten staat. Zij kunnen jouw ervaring en die van andere klanten vergelijken met andere online shops om erachter te komen waar ze de beste service krijgen. Is Majstra betrouwbaar? Zijn de producten zoals ze op de site gepresenteerd worden? Worden klachten op een vakkundige manier behandeld en opgelost? Jouw Majstra review kan antwoord op al deze vragen geven.