Loqed

Alle reviews

Loqed

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Loqed

Het kwijtraken van sleutels gebeurd zelfden of nooit. Maar toch zijn er enkele gevallen waarbij sleutels worden verlegt. Dit is niet erg, omdat er leveranciers zijn die dit probleem kunnen verhelpen. Loqed.com is een van de bedrijven die zich gespecialiseerd heeft om jou van dienst te zijn. Op onze website kun je verder reviews lezen van klanten die ervaring hebben met dit bedrijf.

Over Loqed.com
Loqed.com is opgericht in 2016 door Jeroen van Oorschot en Pierre van den Oord. Het doel van dit bedrijf is om te helpen bij het kwijtraken van sleutels. In 2017 heeft het bedrijf een eerste demoversie ontwikkeld, en heeft het bedrijf een mooie investering gedaan. Dit heeft uiteindelijk een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van LOQED Touch Smart Lock. Die is nu verkrijgbaar in de winkels waarmee het bedrijf samenwerkt.

Producten en diensten van Loged.com
Momenteel biedt het bedrijf de Loqed Stroomkit en de Loqed Touch Slim Slot. Met de Loqed Stroomkit kun je batterijen van je slot vervangen. De meegeleverde oplader moet hierbij worden aangesloten, Zodra er een melding is hiervoor. Bij aanschaf van de Stroom Kit krijg je er 8 oplaadbatterijen bij. Het bedrijf heeft hiernaast de Loqed Touch Slim Slot ontwikkelt die jou in staat stelt om je deur te openen met slechts een korte aanraking. Het bevat een innovatieve Touch to Open technologie en een ingebouwde codetoegang.

De installatie kun je zelf doen, of je kunt contact opnemen met een gecertificeerde slotenmaker. Het bedrijf biedt de mogelijkheid dat je op een professionele manier een vlotte installatie krijgt. Behalve de normale installatie kan deze slotenmaker ook een Europrofielslot installeren. Het bedrijf raad daarom aan altijd een offerte aan te vragen, zodat je weet waaraan je toe bent. Op de website is een lijst met installateurs te vinden.

Bij het zelf installeren hoeft het niet moeilijk te gaan. Loqed.com heeft ervoor gezorgd dat er op de website een handleiding te vinden is, die jouw in een paar stappen helpt om het slot te installeren op je deur.

Loqed.com heeft ook ervoor gezorgd dat de toegangscontrole er is voor bedrijven die de diensten willen installeren. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om toegang te bieden aan medewerkers op tijdstippen die jij wilt kiezen. Ook kunnen bedrijven leveranciers op een afstand binnenlaten. Automatische sluitingstijden en het vermijden van sleutelverlies zijn allemaal unieke zaken die aan bedrijven veel voordelen bieden. Door de klantenservice te contacten kunnen klanten meer informatie krijgen over de producten en diensten die het bedrijf biedt. Als je geen telefonisch contact kunt maken, dan kan er gerust een mail worden gestuurd naar het bedrijf.

Complimenten, klachten en tips voor Loqed
Heb je eens gebruik gemaakt van de diensten van Loqed? Heb je complimenten, klachten of tips voor het bedrijf? Hoe heb je de dienstverlening ervaren? En ben je tevreden over de klantenservice? Deel dan jouw beoordeling in een review. Deze informatie mag je dan op onze website plaatsen, zodat andere klanten jouw reviews kunnen lezen, om zo in de toekomst een keuze te maken voor een van de producten van Loqed.