Loqed

Alle reviews

Loqed

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Loqed

Het kwijtraken van sleutels gebeurd zelfden of nooit. Maar toch zijn er enkele gevallen waarbij sleutels worden verlegt. Dit is niet erg, omdat er leveranciers zijn die dit probleem kunnen verhelpen. Loqed.com is een van de bedrijven die zich gespecialiseerd heeft om jou van dienst te zijn. Op onze website kun je verder reviews lezen van klanten die ervaring hebben met dit bedrijf.

Over Loqed.com
Loqed.com is opgericht in 2016 door Jeroen van Oorschot en Pierre van den Oord. Het doel van dit bedrijf is om te helpen bij het kwijtraken van sleutels. In 2017 heeft het bedrijf een eerste demoversie ontwikkeld, en heeft het bedrijf een mooie investering gedaan. Dit heeft uiteindelijk een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van LOQED Touch Smart Lock. Die is nu verkrijgbaar in de winkels waarmee het bedrijf samenwerkt.

Producten en diensten van Loged.com
Momenteel biedt het bedrijf de Loqed Stroomkit en de Loqed Touch Slim Slot. Met de Loqed Stroomkit kun je batterijen van je slot vervangen. De meegeleverde oplader moet hierbij worden aangesloten, Zodra er een melding is hiervoor. Bij aanschaf van de Stroom Kit krijg je er 8 oplaadbatterijen bij. Het bedrijf heeft hiernaast de Loqed Touch Slim Slot ontwikkelt die jou in staat stelt om je deur te openen met slechts een korte aanraking. Het bevat een innovatieve Touch to Open technologie en een ingebouwde codetoegang.

De installatie kun je zelf doen, of je kunt contact opnemen met een gecertificeerde slotenmaker. Het bedrijf biedt de mogelijkheid dat je op een professionele manier een vlotte installatie krijgt. Behalve de normale installatie kan deze slotenmaker ook een Europrofielslot installeren. Het bedrijf raad daarom aan altijd een offerte aan te vragen, zodat je weet waaraan je toe bent. Op de website is een lijst met installateurs te vinden.

Bij het zelf installeren hoeft het niet moeilijk te gaan. Loqed.com heeft ervoor gezorgd dat er op de website een handleiding te vinden is, die jouw in een paar stappen helpt om het slot te installeren op je deur.

Loqed.com heeft ook ervoor gezorgd dat de toegangscontrole er is voor bedrijven die de diensten willen installeren. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om toegang te bieden aan medewerkers op tijdstippen die jij wilt kiezen. Ook kunnen bedrijven leveranciers op een afstand binnenlaten. Automatische sluitingstijden en het vermijden van sleutelverlies zijn allemaal unieke zaken die aan bedrijven veel voordelen bieden. Door de klantenservice te contacten kunnen klanten meer informatie krijgen over de producten en diensten die het bedrijf biedt. Als je geen telefonisch contact kunt maken, dan kan er gerust een mail worden gestuurd naar het bedrijf.

Complimenten, klachten en tips voor Loqed
Heb je eens gebruik gemaakt van de diensten van Loqed? Heb je complimenten, klachten of tips voor het bedrijf? Hoe heb je de dienstverlening ervaren? En ben je tevreden over de klantenservice? Deel dan jouw beoordeling in een review. Deze informatie mag je dan op onze website plaatsen, zodat andere klanten jouw reviews kunnen lezen, om zo in de toekomst een keuze te maken voor een van de producten van Loqed.