L'Occitane

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

L'Occitane

Het is gezond en fijn om goed voor je lichaam te zorgen. Hoe beter je voor je lichaam zorgt, hoe beter je je zult voelen. Door het grote aanbod aan online shops dat producten voor de persoonlijke verzorging verkoopt is de keuze enorm. Dan vraag je je al snel af waar bestel je de beste producten en waar krijg je de beste service? Als jij ook dit soort vragen hebt dan raden we je aan om de reviews op onze website te lezen. Je vindt daar de opinies en ervaringen die andere klanten hebben met diverse webshops en hun producten. Op die manier krijg je een duidelijk overzicht over waar je terecht kunt voor producten die scherp geprijsd zijn en die kwalitatief goed zijn. Onze klanten schrijven hun recensies onder meer over webwinkels zoals L'Occitane en Provence, een van oorsprong Frans bedrijf.

Over L'Occitane

Deze firma werd in de jaren zeventig van de vorige eeuw in de Franse Provence opgericht. Inmiddels worden de producten uit het assortiment in meer dan 3000 winkels in 90 verschillende landen én via de online shop te koop aangeboden. In ons land kun je voor de producten van L'Occitane onder meer terecht in winkels in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Online krijg je ondersteuning van de klantenservice die je van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren per telefoon of e-mail kunt bereiken. Daarnaast worden de meest voorkomende vragen al op de site van het bedrijf voor je beantwoord. Natuurlijk kunnen de medewerkers je informeren over de producten maar bestaande klanten kunnen je er ook genoeg over vertellen. Je leest bijvoorbeeld wat hun opmerkingen, klachten en ervaringen met het bedrijf zijn in de L'Occitane reviews op onze website.

De producten van L'Occitane en Provence

L'Occitane

verkoopt onder andere producten die geschikt zijn voor de verzorging van je gezicht en lichaam. Klanten hebben bijvoorbeeld erg veel interesse in de L'Occitane handcrème die in diverse uitvoeringen verkocht wordt. Andere populaire producten van deze aanbieder zijn de parfums en shampoos. Zo kun je bij L'Occitane shampoo bestellen in verpakkingen van 60 tot wel 500 ml. Als je de aangeboden producten met korting wilt bestellen dan houd je het beste in de gaten wanneer er een nieuwe L'Occitane kortingscode beschikbaar is of je bestelt tijdens de uitverkoop die meermaals per jaar gepresenteerd wordt. Tijdens Black Friday kun je bij L'Occitane en Provence bijvoorbeeld leuke kortingen bemachtigen.

Reviews en commentaren over L'Occitane

Wil jij als klant je steentje bijdragen over de manier waarop deze online shop met klanten en klachten omgaat? Dan kun je jouw beoordeling over dit bedrijf kwijt in een review op onze website. Met jouw L'Occitane recensie kun je andere klanten informeren over de goede en slechte kanten van het bedrijf. Zo komen potentiële klanten direct uit eerste hand te weten wat hen te wachten staat. Samen met jou en andere klanten zijn wij op deze manier in staat om een zo objectief mogelijk beeld van L'Occitane te laten zien. Dat lukt alleen met eerlijke reviews van klanten zoals jij die hun meningen en klachten niet onder stoelen of banken steken. Jouw bijdrage wordt je nu al in dank afgenomen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Fem 1 jaar geleden
9.5
Ik ben onlangs naar L'Occitane geweest en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door de kwaliteit van hun schoonheidsproducten. Hun skincare lijn is echt top-of-the-line! Ik vond het v...

Alle reviews ( 1 )

Natuurlijke Schoonheid uit het Zuid-Frankrijk | Mijn Ervaringen Bij L'Occitane

Ik ben onlangs naar L'Occitane geweest en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door de kwaliteit van hun schoonheidsproducten. Hun skincare lijn is echt top-of-the-line! Ik vond het vooral leuk hoe alle producten zo'n heerlijke, natuurlijke geur hadden - bijna alsof ik in het zuiden van Frankrijk was! Wat me ook opviel was de verscheidenheid aan producten die ze aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe lotion of handverzorging nodig hebt, ze hebben het allemaal! Bovendien maakt deze uitgebreide selectie shoppen bij L'Occitane voor mij heel gemakkelijk en efficiënt. Echter betaalde ik wel wat meer dan gebruikelijk voor mijn aankopen, maar gezien de kwaliteit van hun producten vind ik dit zeker gerechtvaardigd. Wat mij betreft bezoek ik L'Occitane graag binnenkort weer!

F
Fem 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!