limango reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

limango

Winkelen naar familie producten is niet altijd even simpel, al helemaal niet als je op zoek bent naar deals voor jouw favoriete merken. Wanneer je daar regelmatig mee bezig bent, zul je wellicht al eens eerder van limango gehoord hebben.

Voordat je producten bij limango gaat bestellen, wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Daarbij kan je denken aan vragen als: wat voor merken vallen er allemaal te vinden bij limango? Uit wat voor verschillende collecties kan ik allemaal kiezen? Doet limango ook mee aan de laatste trends en dergelijke? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Is het wel eenvoudig om online kleding te bestellen bij het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op ons reviewplatform, limango beoordelingen en reviews te lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is limango

Limango is een website waar klanten zich kosteloos en vrijblijvend gratis kunnen registreren, waarna ze dagelijks nieuws krijgen over nieuwe aanbiedingen aan allerlei soorten producten. Bij het bedrijf kan je producten vinden die tot wel 70% afgekort zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om meer inspiratie op te doen via het bedrijf. Limango benadrukt dat het ideaal is voor families om zich in te schrijven, inmiddels zijn er 1 miljoen families die regelmatig kopen via hun site, aldus limango.

Producten en diensten

Om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen is het mogelijk voor klanten om zich aan te melden door hun e-mail op te geven. Verder vallen er ook allerlei deals te vinden op de website van het bedrijf. Die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder: Aanbiedingen, Baby's, Kinderen, Dames, Heren, Wonen, Kerstcadeaus en Merken. De producten zijn allen voorzien van toepasselijke foto’s, productinformatie, materiaal & verzorging en afmetingen. Ook kunnen klanten die op een product klikken zien wat voor levertijd op dat product zit.

Betalen en berzorgen

Heeft limango jouw weten te overtuigen en ben je klaar om te betalen? Dan heb je tijdens dat proces de keus uit meerdere mogelijkheden, waaronder: Visa, Mastercard, PayPal en iDEAL. PostNL is de verzendpartner van limango. Het bedrijf hanteert een standaard verzendkosten tarief van € 3,95. Klanten die een account hebben aangemaakt kunnen via hun account de status van hun bestelling bekijken.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht die je wilt delen met limango? Of een andere reden om contact op te willen nemen met het bedrijf? Dan heb je daarvoor een aantal mogelijkheden, zo kan je via de site van het bedrijf veelgestelde vragen lezen. Verder is het mogelijk om via een contactformulier direct jouw bericht met limango te delen. Stuur je liever een mailtje? Dan kan dat naar het adres: klantenservice@limango.nl.

Reviews en beoordelingen

Ben jij iemand die al eens eerder afgeprijsde items bij limango gekocht? Of heb je een andere ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat beviel! Deel je mening over limango met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet wordt het eenvoudiger voor andere potentiële klanten om te bepalen of ze wel echt willen winkelen bij limango. Meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen gaat ook, bezoek daarvoor ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review