Large reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Large

Kleding en merchandise bieden ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van de rest. Of je nou houdt van casual, atletische, vintage, etc. kleding, maakt niet uit. De postorderbedrijven Large (Nederland) en EMP (Duitsland) bieden sinds 1986 alternatieve kleding en merchandise aan.

Je bent er waarschijnlijk wel op uit om kwalitatief goede producten uit te zoeken, daarnaast geef je misschien ook om andere waarden tijdens je aankoop. Duurzaamheid, mooie ontwerpen, gunstige prijzen, enz. spelen wellicht een belangrijke rol tijdens jouw aankoop bij Large. Alleen weet je wel zeker of Large aan deze en andere eisen kan voldoen? Om daar een beter antwoord op te krijgen is het mogelijk om op onze site reviews en beoordelingen te lezen. Mogelijkerwijs kan je op die manier een beter perspectief over Large ontwikkelen.

Over Large

De postorderbedrijven Large en EMP begonnen rond de jaren 80 met het aanbieden van band merchandise en alternatieve kleding. Vandaag de dag is Large met een assortiment bestaande uit 20.000+ producten een van de grootste Europese aanbieders van alternatieve kleding en producten.

Het bedrijf heeft vandaag de dag ook haar eigen ‘’Backstage Club’’, een soort abonnement waar speciale deals en voordelen aan gekoppeld zitten.

Producten en diensten Large

Bij aankomst op de webshop van Large bevinden zich diverse categorieën waaruit men keuzes kan maken. Je kan bijvoorbeeld producten zoeken voor mannen, vrouwen en kinderen, maar het is ook mogelijk om gaming gerelateerde producten te vinden. Een van de meest voorkomende productsoorten bij Large is merchandise, dit gaat van film-merchandise tot sport merchandise. Het assortiment kent ook een wonen en vrije tijd categorie, waarbij producten zoals: beddengoed, Funko Pop!, maar ook de eigen Large fanshop gevonden kunnen worden.

Als je tevreden bent met je bestelling kan je een van de volgende betaalmethodes gebruiken om af te rekenen: iDEAL, PayPal, Klarna en of Visa en Mastercard. Daarnaast kan je ook als je in aanmerking komt met de eisen een large cadeaubon gebruiken bij bestellingen. Ben je student? Dan krijg je 15% studentenkorting op je bestellingen, zolang deze boven de 20€ bedragen, wel moet je speciaal registreren met Student Beans. Meer informatie over leveringen, retouren en meer kan op de website gevonden worden. In bezit van een Large kortingscode? Gebruik deze dan tijdens het betaalproces.

Contact

Heb je vragen, ideeën of klachten aan Large? Dan is het mogelijk om de live chat te gebruiken om contact op te nemen. Ze zijn momenteel bereikbaar van 09:00 - 17:00 Maandag - Vrijdag. Als je buiten service uren toch contact op wil nemen wordt deze verzonden en zo snel mogelijk beantwoord. Bij verwachting dat je vraag al vaker wordt gesteld kan je hem wellicht bij de FAQ (Frequently Asked Questions) terug vinden.

Reviews en beoordelingen Large

Al eens eerder met Large te maken gehad? Twijfel dan niet en laat ons weten wat je van ze vond! Op deze manier kan je andere potentiële klanten helpen door ze een beter beeld te geven over hoe Large nou daadwerkelijk opereert. Daarnaast vinden we dat jij ook een outlet voor je ervaringen over Large en andere bedrijven moet kunnen hebben. Vandaar dat je op onze website reviews en beoordelingen kunt schrijven. Wil je meer leren over Large en andere bedrijven? Dan kan je op onze site reviews vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review