Laptops4all

Alle reviews

Laptops4all

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Laptops4all

Een laptop is een uitklapbaar computer die u eigenlijk overal kunt meenemen. Een laptop wordt vandaag de dag, wel overal gebruikt om op afstand te werken bijvoorbeeld. Laptops zijn in de jaren ‘80 en ‘90 van de 20e eeuw ontwikkeld. Zij waren het vervolg op de computers die groot an onhandig waren.  

De eerste laptop was de Grid Compass, die voorheen wel ruim 8.000 dollar kostte. Tegenwoordig zijn laptops veel goedkoper door de massaproductie en kunt u allerlei soorten laptops vinden op de markt.     

Heeft u toevallig een laptop nodig? Een laptop is handig voor dagelijks gebruik, of voor u werk, maar welke laptop kiest u nou? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen. Door het lezen van reviews maakt u uiteindelijk de juiste keuze!    
 
Over Laptops4all
Laptops4all is gespecialiseerd in het aanbieden van tweedehandse en refurbished laptops. Zij bieden laptops aan van top A merken zoals Dell, Hp, Fujitsu en Lenovo. De laptops die zij aanbieden zijn niet nieuw en zijn reeds gebruikt. Kijk ook hier voor verschillende reviews over andere bedrijven

Een ‘refurbished’ laptop houdt in dat een laptop 3 jaar zakelijk is afgeschreven, ze worden voorzien van een nieuwe windows installatie en worden helemaal opgeknapt, zodat de volgende aankoper er goed gebruik van kan maken. Tweedehandse lapstops hebben een aantal voordelen en de belangrijkste is dat de materialen duurzaam zijn en kunnen worden hergebruikt.
 
Laptops4all beweren ook al drie jaar op rij tot de beste computerwinkel te behoren in 2017 volgens de ICTwaarborg awards. Zij hebben een groot aanbod en bieden laptops aan voor een scherpe prijs, omdat de laptops niet ‘splinter’ nieuw zijn!

Producten en diensten Laptops4all
Laptops4all heeft een groot assortiment en u kunt ook terecht in Loosdrecht voor hun services. Op de website van Laptops4all vindt u verschillende categorieën waaronder laptops, zij verkopen ook computers, monitoren en apple producten.  

Zij verkopen vooral laptops van Dell, Lenovo, Fujitsu en Hp. Alle laptops hebben een garantie van 12 maanden. U kunt ook gespreid betalen bij Laptops4all, zij hebben een speciale termijnen systeem voor iemand die niet het volledige bedrag wilt betalen.

Vanaf 100,- is de bezorging geheel gratis en dat geldt dus bijna voor alle laptops. Als u niet tevreden bent met uw aankoop krijgt u gelijk geld terug volgens Laptops4all. U kunt ook terecht voor deskundig advies of als u hulp nodig heeft bij reparatie. Reparatie kosten hangt af van wat u wilt repareren en welke laptop het is.

Complimenten, klachten of tips voor Laptops4all
Heeft u toevallig recent een laptop gekocht bij Laptops4all, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een laptop aangeschaft? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Laptops4all willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Laptops4all.