LANDE reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

LANDE

Lande

is een meubelmerk voor design projectmeubilair. Het bedrijf ontwerpt en produceert meubels voor diverse omgevingen. Of het nou gaat om een kantoorinrichting of een inrichting voor een horeca gelegenheid. Het bedrijf ondersteunt jou bij het complete traject van ontwerp, visualisatie en productie.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit meubelmerk. Kun je ons bijvoorbeeld wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je contact gehad met de klantenservice en wil je hier iets meer over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Lande

Lande maakt onderdeel uit van Lande Family, een van oorsprong Brabants familiebedrijf. Het bedrijf is inmiddels al in handen van de derde generatie Van der Lande familieleden. Het bedrijf heeft het onwerpen en de productie volledig in eigen beheer en heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Turkije. Onder de Lande Family Group vallen vijf merken op gebied van wooninrichting, projectinrichting, scheepvaart en de recreatiesector: A Lott of Space, Artifort, Lande, Pörtner en Zwaardvis.

Producten en diensten van Lande

Lande maakt dus design meubels om werkplekken en projectruimtes optimaal in te richten. Nu vraag je je misschien af: is maatwerk ook mogelijk? Maatwerk is zeker mogelijk bij Lande. Omdat het assortiment van het bedrijf zo divers is zijn de meubels van Lande breed toepasbaar voor de inrichting van kantoren en projecten. Van kantinestoelen tot kantinetafels, van vergadertafels tot onvangstbalies en van banken tot kasten. Het meubilair is flexibel toe te passen in diverse soorten projectruimtes en openbare gebouwen. Voorbeelden hiervan zijn: kantoren, kantines, scholen, gemeentehuizen, ziekenhuizen, wachtkamers, ontvangstruimtes en crematoria.

Klantenservice van Lande

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je klachten hebt over Lande, of dat je misschien juist wel advies wil inwinnnen over jouw vergader- of projectruimte. Dan kan je terecht bij de klantenservice van Lande, naast dat zij gevestigd zijn aan de Van Leeuwenhoekweg 20 in Schijndel kan je ze op deze manieren bereiken:

Telefoonnummer:

+31 73 6580050

Fax

: +31 73 5474525

E-mail adres

: info@lande.nl

Ook kan je het bedrijf bereiken door het contactformulier op hun website in te vullen.

Reviews, ervaringen en klachten over Lande

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Lande achter op deze pagina van ons platform. Hiermee kan je namelijk andere potentiele klanten helpen om nu of in de toekomst de goede keuze te maken. Het delen van jouw reviews wordt dus enorm gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review