Koning Kanjer

Alle reviews

Koning Kanjer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Koning Kanjer

Ben je op zoek naar producten met korting? Dan kun je bij online prijsvechters terecht die artikelen uit diverse categorieën met behoorlijke kortingen aanbieden. Zijn dit soort online shops betrouwbaar? Welke service mag je verwachten van deze webwinkels? En hoe zit het met het retourneren van artikelen die je uiteindelijk niet bevallen? Kom meer te weten over online shops die met aanbiedingen stunten door de reviews op onze website te lezen. Het geeft je een beter inzicht over wat je waar mag verwachten en hoe er met jou als klant wordt omgegaan. Een van de online shops waar klanten hun ervaringen en klachten over delen is Koning Kanjer. Door de reviews te bekijken krijg je een duidelijk idee hoe deze online winkel scoort ten opzichte van andere winkels.

Over Koning Kanjer

Wie of Wat is Koning Kanjer nl vraag je jezelf wellicht af? Koning Kanjer is een online warenhuis dat eigendom is van Vanherle Trading uit Almere. Via deze online prijsvechter worden allerlei soorten producten van andere aanbieders verkocht. Wil je met Koning Kanjer contact opnemen? Maak dan gebruik van het speciale formulier op de site of bel/schrijf tijdens kantooruren met de klantenservice. Op dit moment is er nog geen rubriek met veel voorkomende vragen op de site van het bedrijf te vinden, daar wordt nog aan gewerkt. Waar ook aan gewerkt is zijn de betalingsmogelijkheden. Inmiddels accepteert Koning Kanjer uit Almere veilige betaalmethodes zoals iDEAL, creditcard en PayPal.

Welke producten verkoopt Koning Kanjer

Hoe werkt Koning Kanjer precies? Om de producten die er worden aangeboden te kunnen bestellen zul je eerst een Koning Kanjer account moeten openen. Met dat account kun je daarna een bod doen op de artikelen uit het assortiment. Dit assortiment bestaat uit producten van leveranciers waarmee Koning kanjer samenwerkt. Zo kun je er onder ander winkelen als je op zoek bent naar keukenspullen, elektronica zoals bluetoothspeakers, zakmessen en uniseks armbanden. Zodra jouw bod op een bluetoothspeaker of armband geaccepteerd is kun je via je Koning Kanjer account direct betalen met de al genoemde betaalmethodes. Wil je weten hoeveel garantie je hebt op de producten die Koning Kanjer te bieden heeft? Lees dan de rubriek op de website. Daar staat een korte uitleg over de garantie en waar je rekening mee moet houden. Wat kun je doen als je producten naar Koning Kanjer retour wilt sturen? Neem dan binnen 14 dagen contact op met het bedrijf voor de juiste instructies.

Reviews en klachten over Koning Kanjer

Jij als klant van Koning Kanjer kunt heel veel betekenen voor consumenten die nog niet bekend zijn met de werkwijze van deze online shop. Met jouw ervaring over het bieden op de producten uit het assortiment kun je hen vertellen wat hen te wachten staat. Daarom hopen we dat je jouw Kong Kanjer review op onze website wilt plaatsen zodat we samen kunnen laten zien wat de voor- en nadelen van het winkelen bij dit online warenhuis zijn. Hoe zit het met de kwaliteit van de producten? Hoe wordt er door Koning Kanjer met klachten omgegaan? Is her retourneren van producten makkelijk? Zoals je ziet kun je met jouw beoordeling op meerdere vragen antwoord geven. Klanten stellen de woorden in jouw Koning Kanjer review dan ook enorm op prijs.