Klusgereedschapshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Klusgereedschapshop

Ben je regelmatig bezig met klussen rond jouw huis? Dan heb je daarvoor natuurlijk het geschikte gereedschap nodig. Wanneer een instrument uit jouw uitrusting ontbreekt kan dat vervelend zijn. Als je wel eens naar gereedschap gezocht hebt kan het zijn dat je al eerder bij Klusgereedschapshop terecht bent gekomen.

Voordat je de klusartikelen van Klusgereedschapshop gaat bestellen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Denk daarbij aan vragen als: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van Klusgereedschapshop? Hoe zit het met de prijs? Wat voor kwaliteit en garantie kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Hoe zit het met de klantenservice van het bedrijf? Voldoet de onderneming wel aan dit soort verwachtingen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze site, Klusgereedschapshop reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgingen. Op basis daarvan kan je zelf bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Wat is Klusgereedschapshop

Klusgereedschapshop is een Nederlandse winkel waar je allerlei soorten gereedschap kunt vinden. Als instrumenten of apparatuur uit jouw gereedschaps collectie ontbreken is dat vervelend. Om daarvoor een oplossing te creëren kun je gemakkelijk online producten bestellen bij Klusgereedschapshop. Daarnaast heeft het bedrijf ook een fysieke winkel die je kunt bezoeken in Schagen. Het is dus mogelijk om bij Klusgereedschapshop zowel online als fysiek gereedschap te bestellen.

Producten en diensten Klusgereedschapshop

Wil je het assortiment van Klusgereedschapshop bekijken? Dan kan je daarvoor hun webshop bezoeken. Bij aankomst staan er gelijk een aantal productcategorieën voor je gereed. Zo kan je kiezen uit: Beschermingsmiddelen, PBM, Bevestigingsmaterialen, Handgereedschap, Logistiek, Machines & Apparaten, Tuingereedschap en Verspanend Gereedschap. Verder kan je via de homepagina aanbevolen producten vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om daar ‘must haves’, gereedschapset, accu boormachines en gehoorbescherming te bekijken. Als je op een product klikt kan je daarvan toepasselijke specificaties lezen.

Heb je kunnen vinden waar je naar opzoek was? Dan kan je bij het betalen gebruik maken van een aantal betaalmethodes, waaronder: iDEAL, PayPal, Bancontact, Visa, American Express en Mastercard. Over verzenden & retourneren valt meer te lezen op de website van Klusgereedschapshop.

Contact

Heb je een vraag, suggestie of klacht die graag wilt delen met Klusgereedschapshop? Dan kan je contact opnemen op diverse wijze, voor telefonisch contact kan je bellen naar het nummer: 0224-273362. Stuur je liever een bericht via de mail? Dan kan je daarvoor het adres: klantenservice@klusgereedschapshop.nl gebruiken. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan dat door gebruik te maken van KVK-nummer: 37046730 en BTW-nummer: NL005878640B01.

Reviews en beoordelingen Klusgereedschapshop

Heb je al eens eerder gereedschap bij Klusgereedschapshop gekocht? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat verliep! Deel je mening over Klusgereedschapshop met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere potentiële klanten van het bedrijf om een realistischer beeld over Klusgereedschapshop te vormen. Als je meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare ondernemingen wilt lezen kan dat, bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review