KiJoo

Alle reviews

KiJoo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

KiJoo

Door de vooruitgang van de technologie is het onmogelijk om niet met de ontwikkelingen mee te gaan. U wilt natuurlijk nieuwe apparaten in uw huis. Misschien nu eindelijk één van de nieuwste modellen televisies. Of u bent toevallig aan het bouwen en u bent op zoek naar een goede televisiezaak waar u een televisie van goede kwaliteit kunt aanschaffen? Laat ReviewsBird.nl u hierbij helpen! Op de site van ReviewsBird.nl bent u terecht voor ervaringen van klanten over bedrijven die elektrische apparaten verkopen. Door het lezen van de reviews komt u meer te weten over de complimenten, maar ook misschien minpunten van sommige van deze categorie bedrijven. U leest hier beoordelingen van eerdere klanten, die u bij uw zoektocht een stapje vooruit kunnen helpen.

Over KiJoo
KiJoo is een televisie en audioapparaten zaak die gevestigd is in Uden (Nederland) aan de Ambachtsstraat 1-B, maar die u nu ook online kunt vinden. Bij KiJoo bent u terecht voor moderne tv’s en audioapparatuur, die u in de shop kunt kopen, maar ook gewoon online kunt bestellen. Bij KiJoo draait alles om high-end televisies, audio apparatuur en bijbehorende accessoires. De televisiemarkt blijft zich in een rap tempo ontwikkelen en zo ook KiJoo, met innovatieve en vernieuwende producten. Ze bieden eveneens een groot assortiment installatieservice en advies.

Producten en diensten van KiJoo
U kunt bij KiJoo langs voor Tv's zoals de QLED-TV (8k QLED), OLED-TV, maar ook de 4K Ultra HD-TV. Het heeft de bekende merken in store voor u van Sony, LG, Panasonic, HQ, naar Canal Digital, Samsung, Sonos, tot Valueline. Verder zijn de volgende audioapparatuur beschikbaar: soundbar, blu-ray/3D speller, home cinema. U bent er daarnaast terecht voor accessoires, zoals kabels, muurbeugels en overige artikelen. Bij KiJoo vindt u een assortiment van beamers en huishoudelijke artikelen als kookplaten, inbouw magnetron, afzuigkappen, inbouw ovens, espressomachines en airco’s.

Complimenten, klanten en tips voor KiJoo
KiJoo stelt u in de gelegenheid uw producten te halen in de winkel, maar ook te bestellen op hun website. U krijgt garantie op al uw producten. Mocht u ontevreden zijn over uw behandeling of levering of heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van KiJoo. De mogelijkheid bestaat ook om uw bestelling terug te sturen indien u ontevreden bent. De klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer 0413-23 20 24 of per e-mail via info@kijoo.nl van maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 7 uur in de avond. En op de zaterdag van 10 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s middags. KiJoo levert ook op zondagen. Het is verder op Facebook, Twitter en Instagram te volgen.

Bent u al eens een klant van KiJoo geweest? Wat vindt u van de klantenservice en van de bezorging van zijn producten? Wat vindt u van de kwaliteit van de apparaten? Is het makkelijk bestellen via de website? Laat weten hoe u KiJoo heeft ervaren in een review op de site van ReviewsBird.nl, zodat toekomstige klanten eerlijke informatie hebben voor een weldoordacht besluit.

Wilt u zelf meer weten over KiJoot, dan mag u onze website doorlezen.