Kidsbrandstore reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

KidsBrandStore

Voor het aanschaffen van kinderkleding hoeft u niet meer met al uw kinderen een lokale winkel binnen te stappen, maar u kunt gewoon in uw woonkamer samen met de kids online shoppen. De kids hebben een makkelijker overzicht op de diverse items en kunnen dan sneller een leuke keuze maken. Bent op zoek naar een online shop voor kinderkleding en ergens waar u ook meteen terecht kunt voor de accessoires? ReviewsBird.nl heeft voor u en aantal shops geselecteerd. Ook van KidsBrandStore. U heeft het voorrecht om op de site van ReviewsBird de ervaringen van klanten te lezen in de reviews. De klanten geven ook hun beoordeling.

Over KidsBrandStore
KidsBrandStore is in 2011 opgericht met als doel uitsluitend kleding ten verkoop aan te bieden voor kinderen en jongeren. De reden hiervoor is het bieden van een niche-maatbereik, met een uitvoerig assortiment en veel aansluitende merken. Dus alles voor een complete garderobe voor de kids. Om dit te realiseren, werkt KidsBrandStore samen met modedesigners in de mode-industrie, waaronder Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Nike en GANT. Deze onlineshop zegt te garanderen dat elk kind bij hun aan hun trekken komt met het assortiment aan duurzame basis kleding, duurzame schoolkleding, de nieuwste trends, sportkleding, dus kleding voor verschillende gelegenheden.

Producten en diensten van KidsBrandStore
CEO van KidsBrandStore, Adeline Sterner, meent dat zij de grootste online kledingwinkel voor jongeren zijn in heel Scandinavië. Sinds hun oprichting in 2011 is hun doel erop gericht om continu innovatief te opereren. Anno 2021 menen zij de marktleider te zijn in hun branche. Het assortiment omvat kleding voor het boven en het onderlichaam alsook accessoires. Staan wij even stil bij de accessoires, dan zijn er items te zien, zoals badmode, badjassen, caps, handdoeken, handschoenen, horloges, mutsen, riemen en tassen, toilettassen. Bij de kleding voor het bovenlichaam zijn er onder meer blazers, pakken, overhemden en trainingspakken. Op de afdeling voor het onderlichaam zijn onder meer jeans, jumpsuits, jurken, rokken, kousen, ondergoed en shorts.

Complimenten, klachten en tips voor KidsBrandStore
KidsBrandStore zegt samen te werken met betaaldienstverlener Klarna. De klant kan daarbij betalen met de kaartbetaling, factuur via Klarna, factuur iDEAL of directe overschrijving bij de bank. Betalen kan ook met Visa en Mastercard. Als klant hebt u bij KidsBrandStore volledig recht op herroeping binnen 14 dagen. Klachten kunnen worden doorgespeeld via info@kidsbrandstore.nl. Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, waarbij u het betaalde bedrag terug krijgt. Het retourneren van items is volledig gratis. Indien u niet tevreden bent met de voorgedragen oplossing op uw klacht, dan mag het geschil worden gemeld bij de consumentenbemiddelingsinstantie Algemeine Verbraucherschlichtungsstelle des Zentrums für Schlichtung e. V.Straßburger Str. 8, 77694 Kehl am Rhein in Duitsland. Met klachten bent u ook terecht op: https://www.verbraucher-schlichter.de/fall-zur-schlichtung-einreichen.

KidsBrandStore stelt dat zij voortdurend evolueert om altijd relevant, uniek en exclusief te zijn. Heeft u als klant dat opgemerkt bij KidsBrandStore? Hoe vindt u hun klantenservice? Heeft u er alles wat kleding en accessoires betreft kunnen betrekken voor uw kids? Graag lezen wij uw mening op onze website.

Bent u al klant van KidsBrandStore en heeft u een compliment of juist een minder goede ervaring te melden? Dan horen wij het absoluut van u. Pen het hier neer op ReviewsBird.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kiki Verschut 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs kleding gekocht voor mijn kinderen bij KidsBrandStore en het was een geweldige ervaring. De website is gemakkelijk te navigeren en heeft een breed scala aan merkkleding beschi...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Online Winkel Voor Kinderkleding

Ik heb onlangs kleding gekocht voor mijn kinderen bij KidsBrandStore en het was een geweldige ervaring. De website is gemakkelijk te navigeren en heeft een breed scala aan merkkleding beschikbaar, waardoor het vinden van de juiste items zo veel makkelijker wordt. Ik vond vooral de snelle levering erg handig, omdat ik vergeten was om op tijd nieuwe kleren te halen voor een feestje dat mijn kinderen zouden bijwonen. Maar toen ik hun outfits had besteld, kwamen ze binnen twee dagen aan! De gratis retourneringen zijn ook best fijn, hoewel we er geen gebruik van hebben gemaakt omdat alle kleding perfect paste. De klantenservice was ook top-notch. Ik had hulp nodig bij het vinden van bepaalde items en na contact met hen waren zij in staat om me snel te helpen en eventuele vragen die ik had te beantwoorden. Over het algemeen ben ik erg blij met mijn aankoopervaring bij KidsBrandStore. Het is gemakkelijk om hier online winkelen voor uw kinderkleding behoeften leuker dan ooit te maken!

K
Kiki Verschut 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review