KidsBrandStore

Alle reviews

KidsBrandStore

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

KidsBrandStore

Voor het aanschaffen van kinderkleding hoeft u niet meer met al uw kinderen een lokale winkel binnen te stappen, maar u kunt gewoon in uw woonkamer samen met de kids online shoppen. De kids hebben een makkelijker overzicht op de diverse items en kunnen dan sneller een leuke keuze maken. Bent op zoek naar een online shop voor kinderkleding en ergens waar u ook meteen terecht kunt voor de accessoires? ReviewsBird.nl heeft voor u en aantal shops geselecteerd. Ook van KidsBrandStore. U heeft het voorrecht om op de site van ReviewsBird de ervaringen van klanten te lezen in de reviews. De klanten geven ook hun beoordeling.

Over KidsBrandStore
KidsBrandStore is in 2011 opgericht met als doel uitsluitend kleding ten verkoop aan te bieden voor kinderen en jongeren. De reden hiervoor is het bieden van een niche-maatbereik, met een uitvoerig assortiment en veel aansluitende merken. Dus alles voor een complete garderobe voor de kids. Om dit te realiseren, werkt KidsBrandStore samen met modedesigners in de mode-industrie, waaronder Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Nike en GANT. Deze onlineshop zegt te garanderen dat elk kind bij hun aan hun trekken komt met het assortiment aan duurzame basis kleding, duurzame schoolkleding, de nieuwste trends, sportkleding, dus kleding voor verschillende gelegenheden.

Producten en diensten van KidsBrandStore
CEO van KidsBrandStore, Adeline Sterner, meent dat zij de grootste online kledingwinkel voor jongeren zijn in heel Scandinavië. Sinds hun oprichting in 2011 is hun doel erop gericht om continu innovatief te opereren. Anno 2021 menen zij de marktleider te zijn in hun branche. Het assortiment omvat kleding voor het boven en het onderlichaam alsook accessoires. Staan wij even stil bij de accessoires, dan zijn er items te zien, zoals badmode, badjassen, caps, handdoeken, handschoenen, horloges, mutsen, riemen en tassen, toilettassen. Bij de kleding voor het bovenlichaam zijn er onder meer blazers, pakken, overhemden en trainingspakken. Op de afdeling voor het onderlichaam zijn onder meer jeans, jumpsuits, jurken, rokken, kousen, ondergoed en shorts.

Complimenten, klachten en tips voor KidsBrandStore
KidsBrandStore zegt samen te werken met betaaldienstverlener Klarna. De klant kan daarbij betalen met de kaartbetaling, factuur via Klarna, factuur iDEAL of directe overschrijving bij de bank. Betalen kan ook met Visa en Mastercard. Als klant hebt u bij KidsBrandStore volledig recht op herroeping binnen 14 dagen. Klachten kunnen worden doorgespeeld via info@kidsbrandstore.nl. Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, waarbij u het betaalde bedrag terug krijgt. Het retourneren van items is volledig gratis. Indien u niet tevreden bent met de voorgedragen oplossing op uw klacht, dan mag het geschil worden gemeld bij de consumentenbemiddelingsinstantie Algemeine Verbraucherschlichtungsstelle des Zentrums für Schlichtung e. V.Straßburger Str. 8, 77694 Kehl am Rhein in Duitsland. Met klachten bent u ook terecht op: https://www.verbraucher-schlichter.de/fall-zur-schlichtung-einreichen.

KidsBrandStore stelt dat zij voortdurend evolueert om altijd relevant, uniek en exclusief te zijn. Heeft u als klant dat opgemerkt bij KidsBrandStore? Hoe vindt u hun klantenservice? Heeft u er alles wat kleding en accessoires betreft kunnen betrekken voor uw kids? Graag lezen wij uw mening op onze website.

Bent u al klant van KidsBrandStore en heeft u een compliment of juist een minder goede ervaring te melden? Dan horen wij het absoluut van u. Pen het hier neer op ReviewsBird.nl!