kalenderwinkel ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kalenderwinkel.nl

In onze hedendaagse maatschappij hebben we steeds meer contacten; allemaal mensen die steeds weer jarig zijn, diverse feestdagen, etc. waar we afspraken voor maken op verschillende data. Belangrijke sportgebeurtenissen en evenementen. Het kan daarom heel interessant zijn om te investeren in een kalender. Dan ben je bij Kalenderwinkel.nl aan het juiste adres.

Heeft Kalenderwinkel.nl de goede producten? Hoe is hun service? Hebben ze oog voor het milieu en duurzaamheid? Voordat je een bestelling bij Kalenderwinkel.nl plaatst is het goed om zeker te weten dat het bedrijf aan je verwachtingen en eisen voldoet. Door een kijkje op ons reviewplatform te nemen naar ervaringen en reviews kan je wellicht een beter oordeel over Kalenderwinkel.nl vormen.

Over Kalenderwinkel.nl

Kalenderwinkel.nl is Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2003 door Saskia Kroon - van der Kamp. Zij heeft aanvankelijk naast haar beroep de onderneming gedraaid en steeds groter gemaakt en momenteel is het een groot familiebedrijf waar zij samen met haar partner leiding aan geeft. Op het gebied van kalenders is vrijwel alles te koop. Naast de traditionele verjaardagskalenders zijn er ook wandkalenders en scheurkalenders en allerlei gerelateerde producten. Inmiddels wordt er naar verschillende landen verkocht en er zijn veel innovatieve aanbiedingen ook met betrekking tot diensten waarover later meer.

Producten en diensten Kalenderwinkel

Kalenderwinkel.nl levert verschillende categorieën: sportkalenders voor tientallen sporten, dierenkalenders, landen kalenders, feestdagen, muziek, sterren, sporthelden, bezienswaardigheden. Noem maar op; het is er in een enorme verscheidenheid. Daarnaast zijn er belangrijke gerelateerde artikelen zoals agenda’s, ook in allerlei uitvoeringen. Het gaat steeds verder: puzzels, kleurboeken, wenskaarten en luxe lijsten.

Betaalmogelijkheden en Track & Trace

Er zijn allerlei aanbiedingen, een chatservice, loyalty beloningen zoals kortingscodes en innovatieve bezorg oplossingen. Zo is er een postverzending met fietskoeriers. Inclusief track&trace. Je kunt ook zelf afhalen in Zeewolde of op een afgesproken servicepunt. Producten kunnen ook als cadeautje worden verpakt en rechtstreeks verzonden worden naar door jou aangegeven ontvanger. Er is ‘met zorg verpakt garantie’ en er zijn diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal, diverse creditcards, Billink en MisterCash. Binnen Nederland is er een gratis retourservice en 30 dagen bedenktijd.

Contact Kalenderwinkel

Heb je nog vragen, klachten of nieuwe ideeën voor Kalenderwinkel.nl? Dan kan je een van de volgende contactgegevens in acht nemen.
Telefonisch via 036 799 8744.
Mailen is ook mogelijk via info@kalenderwinkel.nl.

Ook kan je via Whatsapp contact op nemen, gebruik dan het volgende nummer +31641469602. Ze hebben ook de mogelijkheid om een live chat te starten. Tevens kan je ook de volgende gegevens gebruiken voor eigen onderzoek: KvK nummer: 32104330 BTW-nummer: NL001448793B64.

Reviews en beoordelingen Kalenderwinkel.nl

Heb je al eens eerder een kalender bij Kalenderwinkel.nl besteld of ga je dat doen? Dan willen we graag horen hoe je dat hebt ervaren. Dan kan je niet alleen reviews bij ons lezen, maar ook zelf schrijven. Schrijf bijvoorbeeld een beoordeling over de verzendtijden, kwaliteit van de producten en of je het aan anderen zou aanraden. Andere consumenten kunnen namelijk door jouw review wellicht een beter beeld vormen over Kalenderwinkel.nl. Wil je meer leren over Kalenderwinkel.nl en (gelijksoortige) bedrijven? Dan kan je bij onze ErvaringenSite terecht voor ervaringen en reviews.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review