Kabelmaxx

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kabelmaxx

Voor het verbinden van diverse apparaten heb je kabels nodig. Of het nu je mobieltje is dat je op wilt laden of je nieuwe monitor die je aan je computer wilt hangen, zonder de juiste kabel kom je nergens. Voor verschillende soorten kabels kun je online bij Kabelmaxx terecht. Dit is een bedrijf dat zich toegelegd heeft op de verkoop van allerlei soorten kabels, connectoren en schakelaars. Hoe goed klanten deze webwinkel vinden lees je terug in de reviews van consumenten op onze website. Je kunt daar niet alleen commentaren en klachten lezen, je kunt bij ons ook je eigen review over dit bedrijf achterlaten.

Over Kabelmaxx

Kabelmaxx

is een online shop die beschikt over het Webshop Keurmerk. DP Products BV in Eindhoven is het bedrijf dat achter de schermen deze webwinkel beheert. Je kunt heel eenvoudig met een van de medewerkers in contact komen door het telefoonnummer of het e-mail adres die op de site van Kabelmaxx staan gebruiken. Er is op de site zelfs ruimte gereserveerd voor de meest voor de hand liggende informatie over garantie, retourneren en de algemene voorwaarden.

De producten van Kabelmaxx

Het zoeken naar de juiste kabel om jouw apparaten met elkaar te verbinden kan lastig zijn en Kabelmaxx weet dat. Daarom zijn de producten uit het assortiment terug te vinden in handige en logische productcategorieën zoals Kabels/Connectoren, Elektronica, Computer/Phone, Klussen/Doe het zelf en Huis & Tuin. Elk van deze categorieën is verder onderverdeeld zodat het zoeken naar bijvoorbeeld een HDMI-kabel, Bluetooth speaker, Router, toetsenbord en bewegingsmelder niet te veel tijd in beslag zal nemen. Verder zijn er bij Kabelmaxx ook nog accessoires zoals telefoonhoesjes, muismatten en tablethouders voor in de auto verkrijgbaar.

Betalen bij Kabelmaxx

Je hoeft niet bang te zijn voor problemen tijdens het betalen omdat het bedrijf veilige methodes zoals iDEAL, creditcard en PayPal gebruikt. Je hoeft zelfs niet eens in te loggen of over een account te beschikken om de aangeboden producten te kunnen bestellen, je kunt gewoon als gast alle artikelen die je nodig hebt selecteren en afrekenen.

Het retourbeleid van Kabelmaxx

Kabelmaxx

weet dat er soms wel eens iets fout gaat. Een product kan tijdens het verzenden beschadigd raken of je kunt na ontvangst niet tevreden zijn over de kwaliteit van de artikelen die je besteld hebt. Je krijgt in het laatste geval in ieder geval 14 dagen de tijd om alle producten die je niet wilt hebben naar Kabelmaxx retour te sturen. Kijk wel even op de site voor de juiste voorwaarden en lees de reviews over Kabelmaxx op onze website om er achter te komen wat andere klanten hierover te melden hebben.

Reviews en commentaren

Iedere klant die al ervaring heeft met deze online shop is van harte welkom om zijn of haar review over dit bedrijf bij ons te publiceren. Dus, heb jij onlangs een bestelling van Kabelmaxx ontvangen? Dan staat niets je in de weg om jouw beoordeling bij ons achter te laten. Met jouw ervaring kun je aangeven of je Kabelmaxx betrouwbaar vindt en waar nieuwe klanten tijdens het bestellen goed op moeten letten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review