Jeans Centre

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Jeans Centre

Onze samenleving van tegenwoordig kent allerlei verschillende mode artikelen. Dat is ook niet zo raar want mode is een proces onderhevig aan allerlei veranderingen, vaak uitgedrukt in de trends. Wellicht dat je zelf ook veel van mode houdt, of dat je simpelweg op zoek bent naar nieuwe kleding. Jeans Centre is dan wellicht wel een interessante winkel om een kijkje te nemen. Bij Jeans Centre zijn ze namelijk expert in de modebranche.

Maar voordat je nou daadwerkelijk beslist om een nieuw paar jeans bij ze te scoren, wil je wel zekerheid dat je bij het goede adres bent. Wat kan je nou eigenlijk allemaal bij Jeans Centre verwachten? Denk dan aan de klantenservice, klantvriendelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid van de producten van Jeans Centre. Of wat voor ervaringen consumenten opdoen die al eens eerder bij Jeans Centre hebben besteld. Op deze manier krijg je potentieel een beter beeld over wat je in de werkelijkheid van Jeans Centre écht kunt verwachten. Wil je meer leren over Jeans Centre? Lees dan de reviews en beoordelingen op ons portaal.

Over Jeans Centre

De onderneming dateert terug naar 1976, met de eerste winkel toen nog ‘’Koko Blue’’. In de jaren ‘80 krijgen de Jeans Centre winkels een eigen leven. Het bedrijf is in 1992 door Euretco overgenomen, ook de overige winkels uit de Brander Group worden voortgezet met de naam ‘’Jeans Centre’’. De groei van het bedrijf versnelt, al helemaal wanneer deze onderdeel uitmaakt van de JOG Group, ze introduceren nu ook een nieuw logo en winkelconcept, gecombineerd met een nieuwe webshop. Tegen het jaar 2015 zijn ze naar eigen zeggen succesvol geweest in het ontwikkelen van hun eigen CRM-systeem, opgevolgd door een eigen app en gaan ze omni-channel.

Bij Jeans Centre opereren ze voornamelijk in het denim fashion middensegment, maar is inmiddels ook actief in de verkoop van andere fashion artikelen. Het bedrijf is zeer actief te vinden in de Nederlandse winkelstraten, immers beschikken ze dan ook over zo’n 100+ verschillende kledingzaken. Enkele voorbeelden zijn: Jeans Centre Groningen, Jeans Centre Eindhoven, Jeans Centre Amersfoort en nog meer. De online webshop en modewinkels richten zich vandaag de dag op: casual, trendvolgende en tevens ook loyale consumenten, met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-mode aanbod. Het is de missie van Jeans Centre om een top-of-mind positie te houden in de ogen van de zogenoemde ‘’jeansspecialist’’. Maar tevens ook een breed scala in denim en een onberispelijke service aan te bieden.

Producten en diensten Jeans Centre

Als we een kijkje nemen op de webshop van Jeans Centre bevinden diverse categorieën aan producten. Daarbij moet je als eerste denken aan producten voor: Mannen, Vrouwen en Kinderen. Deze categorieën zijn ieder opgedeeld in diverse artikelen, veel van de producten van Jeans Centre zijn van denim gemaakt, maar niet allemaal. Zoals je al aan de naam had kunnen verwachten zijn ze specialist op het gebied van jeans, deze hebben dan ook een speciaal plekje op de webshop en vormen een groot deel uit van het assortiment. Tevens kun je naast kleding ook accessoires en schoenen bij het bedrijf vinden.

Het is ook mogelijk om ‘’JC FRIEND’’ te worden, dit staat voor Jeans Centre vriend, dit moet je doen tijdens je bestelproces, daar krijg je namelijk de optie om aan te geven dat je JC FRIEND wilt worden. Iets bij Jeans Centre besteld, maar niet tevreden. Dan beschikken JC FRIENDS over een zichttermijn van 100 dagen en niet JC FRIENDS over een zichttermijn van 30 dagen. Al iets gevonden dat je wilt bestellen? Gebruik dan een van de volgende betaalmethodes: iDeal, Visa, MasterCard, PayPal, Payconiq, JC Gift Card en Afterpay.

Duurzaamheid

Volgens Jeans Centre vinden ze het belangrijk om aan de toekomst mee te denken. Op het gebied van duurzaamheid proberen ze hun steentje bij te dragen op verschillende vlakken. Zo maken ze bijvoorbeeld jeans van 20% recycled post-consumer katoen. Ze hebben een samenwerking met DFNS, die diverse sprays aanbieden voor de verzorging van duurzame kleding. Daarnaast valt er veel meer informatie te vinden over hoe Jeans Centre maatschappelijk verantwoordelijkheid neemt, op hun website. Naar eigen zeggen doen ze er dan ook alles aan bij Jeans Centre, om duurzame ambities te laten slagen.

Contact

Heb je vragen of klachten voor Jeans Centre, dan kan je een van de volgende contact manieren gebruiken. Mailen naar: klantenservice@jeanscentre.nl. Bellen is mogelijk naar het volgende nummer: 085 00 13 014. Tevens is contact via Whatsapp ook mogelijk via: +31850013014. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00-17:00u en op zaterdag van 10:00-14:00.

Reviews en beoordelingen Jeans Centre

Al ooit een nieuw paar jeans bij ze gekocht, of een andere bestelling geplaatst? Laat hier dan achter wat je van Jeans Centre dacht. Heb je complimenten voor het bedrijf, wat moest beter en wat was al goed. Wat voor algemene indruk hebben ze op je gemaakt en zou je nog een keer bij ze shoppen? Door een review achter te laten krijgen andere consumenten een beter idee over wat ze in de werkelijkheid kunnen eisen en verwachten van Jeans Centre. Wil je meer leren over Jeans Centre of andere bedrijven? Dan kan je reviews en beoordelingen vinden op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review