JD Sports

Alle reviews

JD Sports

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

JD Sports

Laten we even eerlijk zijn met ons zelf, is het niet veel beter om even de tijd te nemen en te lezen over een bepaald merk voor bij ze te bestellen? Want hoeveel keer is het nu wel al niet voorgekomen dat we bestellen en achterblijven met retourkosten, vragen maar vooral een grote teleurstelling? Juist daarom hebben we dit platform gecreëerd waar jij jouw gewenst merk of bedrijf kan opzoeken en beoordelingen en reviews lezen vooraleer bij ze te bestellen. Laten we het dit keer hebben over het merk JD sports, een sport-fashion bedrijf.

Over JD sports
JD sports is een Brits sport-fashion bedrijf dat werd opgericht in 1983 dooor John Wardle en David Makin. De naam staat voor de initialen van de oprichters. Het bedrijf is gevestigd in Engeland maar heeft over bijna de hele wereld winkels zoals in Azie, Europa, Verenigd Koninkrijk, Azie en de Verenigde Staten. Het bedrijf verkoopt sportkleding, schoenen en accessoires aan beide heren en dames. Ook is er een afdeling ‘kinderen’ waar je schoenen, kleding en accessoires kunnen vinden. De goederen zijn van verschillende merken zoals Nike, Adidas, Reebok etc.   

Producten en Services bij JD sports
Kopen bij JD sports kan door één van de meerdere winkels van JD sports te bezoeken maar kan ook door online te bestellen. Nederland is 1 van de vele landen in Europa waar JD sports levert dus uit je luie zetel springen om een paar nieuwe sneakers te halen is niet nodig want JD sports levert ze gewoon aan je deur!

Tijdens het bestellen kan je uit een paar mogelijkheden kiezen om je bestelling te laten leveren. Je kan kiezen voor thuisbezorging of bezorging naar een winkel. Thuisbezorging kost €4 voor bestellingen onder €80. Verzending voor bestellingen boven de €80 is gratis. De optie ‘winkelbezorging’ is telkens €1 en de bestelling wordt geleverd naar een door jouw gekozen winkel. De leveringstermijn voor beide methodes is 10-14 dagen. Na een bestelling te plaatsen kan je die ook traceren op de website van de verkoper.

Nu, een bestelling die niet betaald is zal ook niet geleverd worden dus laten we het even hebben over de betalingsmogelijkheden. Betalen kan door middel van een paar betalingsopties zoals: ApplePay, Via, PayPal, kredietkaart, debit kaart, American Express en Klarna. De laatste optie, genaamd ‘Klarna’ is een betalingsmethode waar je eerst jouw bestelling ontvangt en erna pas betaald.

Hoe een bestelling retourneren?
Zitten die schoenen die je hebt besteld net ietsje te krap? Of is die trui misschien net iets te groot? Geen probleem want JD sports geeft je 14 dagen de tijd na ontvangst van jouw bestelling om jouw bestelling terug te brengen naar jouw dichtstbijzijnde JD sports winkel in ruil voor een terugbetaling. Nu wat gebeurd er na die 14 dagen? Als je te laat bent om jouw bestelling naar de winkel te brengen kan je binnen de 28 dagen na ontvangst van jouw bestelling je artikelen brengen naar jouw JD sports winkel in ruil voor een ander artikel van de zelfde waarde of voor jouw aankoopbedrag terug in de vorm van een JD-giftcard.

Complimenten, klachten en tips voor JD sports
Heb jij wel al eens gekocht of besteld bij JD sports? Deel jouw ervaring dan met ons en help anderen te beslissen of het wel waard is te kopen bij dit merk of niet.