JD Sports reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

JD Sports

Laten we even eerlijk zijn met ons zelf, is het niet veel beter om even de tijd te nemen en te lezen over een bepaald merk voor bij ze te bestellen? Want hoeveel keer is het nu wel al niet voorgekomen dat we bestellen en achterblijven met retourkosten, vragen maar vooral een grote teleurstelling? Juist daarom hebben we dit platform gecreëerd waar jij jouw gewenst merk of bedrijf kan opzoeken en beoordelingen en reviews lezen vooraleer bij ze te bestellen. Laten we het dit keer hebben over het merk JD sports, een sport-fashion bedrijf.

Over JD sports

JD sports is een Brits sport-fashion bedrijf dat werd opgericht in 1983 dooor John Wardle en David Makin. De naam staat voor de initialen van de oprichters. Het bedrijf is gevestigd in Engeland maar heeft over bijna de hele wereld winkels zoals in Azie, Europa, Verenigd Koninkrijk, Azie en de Verenigde Staten. Het bedrijf verkoopt sportkleding, schoenen en accessoires aan beide heren en dames. Ook is er een afdeling ‘kinderen’ waar je schoenen, kleding en accessoires kunnen vinden. De goederen zijn van verschillende merken zoals Nike, Adidas, Reebok etc.

Producten en Services bij JD sports

Kopen bij JD sports kan door één van de meerdere winkels van JD sports te bezoeken maar kan ook door online te bestellen. Nederland is 1 van de vele landen in Europa waar JD sports levert dus uit je luie zetel springen om een paar nieuwe sneakers te halen is niet nodig want JD sports levert ze gewoon aan je deur!

Tijdens het bestellen kan je uit een paar mogelijkheden kiezen om je bestelling te laten leveren. Je kan kiezen voor thuisbezorging of bezorging naar een winkel. Thuisbezorging kost €4 voor bestellingen onder €80. Verzending voor bestellingen boven de €80 is gratis. De optie ‘winkelbezorging’ is telkens €1 en de bestelling wordt geleverd naar een door jouw gekozen winkel. De leveringstermijn voor beide methodes is 10-14 dagen. Na een bestelling te plaatsen kan je die ook traceren op de website van de verkoper.

Nu, een bestelling die niet betaald is zal ook niet geleverd worden dus laten we het even hebben over de betalingsmogelijkheden. Betalen kan door middel van een paar betalingsopties zoals: ApplePay, Via, PayPal, kredietkaart, debit kaart, American Express en Klarna. De laatste optie, genaamd ‘Klarna’ is een betalingsmethode waar je eerst jouw bestelling ontvangt en erna pas betaald.

Hoe een bestelling retourneren?

Zitten die schoenen die je hebt besteld net ietsje te krap? Of is die trui misschien net iets te groot? Geen probleem want JD sports geeft je 14 dagen de tijd na ontvangst van jouw bestelling om jouw bestelling terug te brengen naar jouw dichtstbijzijnde JD sports winkel in ruil voor een terugbetaling. Nu wat gebeurd er na die 14 dagen? Als je te laat bent om jouw bestelling naar de winkel te brengen kan je binnen de 28 dagen na ontvangst van jouw bestelling je artikelen brengen naar jouw JD sports winkel in ruil voor een ander artikel van de zelfde waarde of voor jouw aankoopbedrag terug in de vorm van een JD-giftcard.

Complimenten, klachten en tips voor JD sports

Heb jij wel al eens gekocht of besteld bij JD sports? Deel jouw ervaring dan met ons en help anderen te beslissen of het wel waard is te kopen bij dit merk of niet.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van Schweinfurt 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een aantal sportkleding en sneakers gekocht bij JD Sports en ik ben zeer tevreden met mijn aankopen. Het aanbod is enorm groot en er is keuze uit veel verschillende merken zoa...

Alle reviews ( 1 )

Groot assortiment aan sportkleding & sneakers met handige serviceopties Titel: Een ruime keuze voor sportfanaten

Ik heb onlangs een aantal sportkleding en sneakers gekocht bij JD Sports en ik ben zeer tevreden met mijn aankopen. Het aanbod is enorm groot en er is keuze uit veel verschillende merken zoals Nike, adidas, Under Armour en The North Face. De website van JD Sports was makkelijk in gebruik en ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht. Wat mij opviel was dat er ook exclusieve kleuren beschikbaar waren die je niet snel ergens anders zult vinden. Wat fijn was aan mijn aankoop bij JD Sports, is dat de verzending gratis was wanneer je voor meer dan €70 bestelt. Daarnaast kan je ook kiezen om achteraf te betalen, wat handig kan zijn als je liever eerst de items thuis wilt bekijken voordat je definitief betaalt. Mocht het toch zo zijn dat jouw bestelling niet helemaal naar wens is dan kun je deze zonder problemen retourneren via de gratis retourmogelijkheid in de winkel. Ik ben heel blij met mijn aankopen bij JD Sports en zou deze webshop zeker aanraden aan iedereen die op zoek gaat naar sportartikelen of nieuwe sneakers!

v
van Schweinfurt 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!