JBL reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 2
Prijs 4
Bezorging 2

Totaal

4.5
100% zou hier weer kopen

JBL

Ik denk dat we het er allemaal mee eens zijn dat onze oren heel fragiel zijn en dat we ze maar beter goed kunnen beschermen om schade voor te komen. En laten we eerlijk zijn, koptelefoons en alle andere toestellen die te maken hebben met geluid zijn niet heel goedkoop dus als we je jouw geld gaat besteden aan apparatuur, dan is het het beter waard toch? Op deze site kan je reviews en beoordelingen lezen voor een van de meest bekende koptelefoons en luidsprekers verkoper, JBL.

Over JBL

JBL of voluit James Bullough Lansing is een Amerikaans bedrijf opgericht door James Bullough Lansing in 1946. Het bedrijf produceert hoofdtelefoons en luidsprekers en verkoopt sinds kort ook draadloze oortjes. Het bedrijf geeft een paar categorieën om producten uit te kiezen zoals: luidsprekers, koptelefoons, sale, outlet, speakers speciaal gemaakt voor gaming en er is zelfs een ‘snowproof’ afdeling om te verkennen op de site. Bij beide luidsprekers en koptelefoons afdelingen kan je uit een aantal soorten toestellen kiezen die jou het eest aanspreken zoals ‘noise cancelling’, volledig draadloos en toestellen speciaal gemaakt voor tijdens het sporten.

Producten en Services bij JBL

JBL biedt zijn klanten enkele diensten aan. De eerste is dat alle verzendingen gratis zijn. Een ander voordeel is dat je gratis kan retourneren tot 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Garantie wordt direct verleend en op een levenslange ondersteuning kan je ook rekenen. Nu, om van al die diensten kunnen te genieten moet je natuurlijk wel eerst een klant worden bij JBL. Het spreekt voor zich hoe je een klant wordt, door te bestellen/kopen bij het bedrijf.

Na dat je jouw gewenst(e) product(en) in jouw winkelwagen hebt geplaats kan je afrekenen. Bij het orderoverzicht kan je jouw subtotaal zien en de verzendkosten, die altijd gratis zijn. De gemiddelde leveringstijd ligt tussen 3 en 5 werkdagen. Kortingscodes kunnen worden toegevoegd om een korting te verkrijgen op jouw bestelling maar is zeker niet noodzakelijk. Om te kunnen bestellen moet je je gegevens invullen en daar na kan je over naar betaling. Betalen kan met PayPal, MasterCard, Visa, American Express, Maestro, Sofort en Bancontact. Na dat jouw bestelling is geplaatsd en goedgekeurd kan je je bestelling volgen via de website via een Track-en-Trace code.

Zoals eerder al vernoemd was is retourneren mogelijk bij JBL. Je krijgt tot 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling om terug te zenden. Om terug te zenden log je in op de website met jouw account en geef je aan dat je je bestelling wilt retourneren en een refund wilt.

Complimenten, klachten en tips voor JBL

Zit je toevallig door deze website te lezen terwijl je naar muziek luistert via jouw JBL-koptelefoon of JBL’s draadloze oortjes? Deel jouw ervaring dan met ons. Zitten ze goed, is het geluid goed? Wij willen er alles van weten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Terry Dijkhoff 29 dagen geleden
4.5
Het product sondbar 500 pro kapot terug sturen is product zogenaamd zwaar beschadigd of ik de factuur ga betalen lekker terug sturen dan vuil spelletje spelen ze zo dan zeker rep kosten betalen

Alle reviews ( 1 )

Reparatievangarantieproduct

Het product sondbar 500 pro kapot terug sturen is product zogenaamd zwaar beschadigd of ik de factuur ga betalen lekker terug sturen dan vuil spelletje spelen ze zo dan zeker rep kosten betalen

T
Terry Dijkhoff 29 dagen geleden
Bestellen
10
Service
2
Prijs
4
Bezorging
2
Totaal
4.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review