iused ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

iUsed

Heb jij een nieuwe laptop, pc, of andere soorten elektronica nodig? Dan lopen de prijzen bij het aanschaffen van zo’n product al snel op. Daarom is het misschien een idee een refurbished item te kopen. iUsed is een onderneming die je daarbij wellicht verder opweg kan helpen.

Voordat je apparatuur bij iUsed gaat bestellen, wil je wel zeker weten dat het bedrijf aan jouw verlangens voldoet. Denk daarbij aan vragen als: wat voor elektronica valt er allemaal te vinden in het assortiment van iUsed? Hoe zit het met de merken? Valt het bedrijf eigenlijk wel te vertrouwen, hoe weet ik dat een refurbished apparaat nog wel goed werkt? Wat voor garantie en kwaliteit biedt iUsed mij? Waar kan ik contact opnemen met het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk iUsed reviews en beoordelingen te lezen op onze reviewsite. Op die manier kun je zelf bepalen of je wilt winkelen bij het bedrijf.

Wat is iUsed

iUsed is een bedrijf dat gespecialiseerd is, in het refurbishen van elektronica, zoals bijvoorbeeld: smartphones, tablets, laptops, en desktops. Volgens de onderneming houdt refurbishen ‘het professioneel reviseren van eerder gebruikte apparatuur’ in. Verder stelt de onderneming dat refurbished vaak door de war wordt gehaald met de term tweedehands, volgens iUsed stellen de producten die het bedrijf aanbiedt, veel moor voor dan wat het woord ‘tweedehands’ zou doen geloven. Vrijwel alle producten die het bedrijf aanbiedt zijn afkomstig uit het bedrijfsleven.

Producten en diensten iUsed

iUsed is een onderneming waarbij klanten een divers assortiment aan elektronica, zoals: smartphones en bijvoorbeeld laptops kunnen vinden. Klanten kunnen daarna zoeken aan de hand van categorieën, waaronder: Refurbished, Nieuw, Zakelijk, Keuzehulp (en Black Friday,). Het draait hier voornamelijk om refurbished Apple apparatuur, zoals bijvoorbeeld een: Macbook, iMac, iPad of iPhone. De items van iUsed zijn allemaal voorzien van: foto’s, prijs, specificaties, en meer informatie. Klanten kunnen zelf een ‘iUsed zorgeloos’ verzekering aanschaffen,anders zit er een 3 jaar garantie op. Naast refurbished producten, biedt het bedrijf ook een aantal nieuwe producten aan.

Betalen en bezorgen

Een keus kunnen maken en wil je nu doorgaan met het bestelproces? Dan kan je bij het afrekenen gebruik maken van diverse methoden, waaronder: iDEAL, Bancontact, PayPal, Apple Pay, Klarna, Rembours, SEPA en door geld direct over te schrijven. Producten kunnen direct aan jouw huis bezorgd worden, of zelf opgehaald worden bij de iUsed Store in Nieuwegein, Nederland. Als je op een werkdag voor 15:00 besteld, wordt je pakketje die dag nog verzonden.

Contact

Zijn er vragen, opmerkingen of klachten die je wilt delen met iUsed? Dan heb je voor het opzoeken van contact verschillende mogelijkheden, zo kun je op de website communiceren via de live chat functie. Voor telefonisch contact is het mogelijk te bellen naar het nummer: 030 248 40 06. Stuur je liever een berichtje via de mail? Dan kan dat naar: info@iused.nl. Bezoeken op afspraak is mogelijk aan de Celsiusbaan 2 a, 3439 NC, Nieuwegein, Nederland.

Reviews en beoordelingen iUsed

Heb je al eens eerder een refurbished product bij iUsed besteld? Of een compleet andere ervaring meegemaakt met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over iUsed met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet kunnen andere lezers beter inschatten of iUsed eigenlijk wel betrouwbaar is. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review