Ippontime

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Ippontime

Om lekker te kunnen sporten heb je de juiste sportkleding nodig. Als je voetbalt draag je een voetbaltenue en als je aan judo doet dan is een goed zittend judopak een must om al je bewegingen goed uit te kunnen voeren. Meer en meer sportwinkels verkopen online kleding om te sporten en gespecialiseerde judoshops zoals Ippontime bieden allerlei artikelen die je nodig hebt om gefocust te kunnen judoën. Wil je weten hoe Ippontime door klanten gewaardeerd wordt? Lees dan de reviews op onze website. Daar vind je alle informatie om te weten te komen welke online shop betrouwbaar zijn, bij welke webwinkels je klachten niet serieus genomen worden en meer van dat soort zaken.

Over Ippontime.nl

Deze online judoshop is eigendom van sportwinkel 't Hoen Sport uit Enschede. Voor meer informatie over het bezorgen of retourneren van producten kun je gebruik maken van de klantenservice op de site van Ippontime. Daar vind je ook het belangrijkste wat je moet weten over judopakken en judobanden. Wil je toch met Ippontime contact opnemen? De medewerkers van deze online winkel zijn tijdens kantooruren schriftelijk of telefonisch bereikbaar. Bestellen en betalen doe je in deze webwinkel veilig met methodes zoals iDEAL, Bancontact of PayPal. Op onze website kun je onder meer lezen welke ervaring andere klanten hebben met het bestellen en betalen van artikelen uit het Ippontime assortiment. Daar zie je ook staan of Ippontime retouren in ontvangst zoals het bedrijf belooft.

De producten en diensten van Ippontime.nl

Judo wordt beoefend door jong en oud en daarom biedt Ippontime judopakken en judobanden voor alle leeftijden. Deze artikelen van bekende merken zoals Matsuru, Essimo en Mizuno zijn geschikt voor recreatief gebruik en voor wedstrijden. Kortom met het juiste Ippontime judopak kun je trainen en wedstrijden judoën. Verder verkoopt Ippontime accessoires zoals judomatten, rugemblemen en judotassen. Ook voor andere soorten sportkleding van merken als Adidas kun je bij deze webwinkel shoppen. Hoe snel heb je een bestelling van Ippontime eigenlijk in huis? Deze online judoshop verstuurd alle bestellingen die voor 16.00 uur gedaan zijn nog dezelfde dag om ze de volgende dag bij je aan de deur te leveren. Je hebt overigens ook de mogelijkheid om de producten die je bij deze online shop bestelt zelf af te gaan halen in het magazijn in Enschede.

Reviews en commentaren over Ippontime.nl

Wil jij kwijt welke ervaring je als klant hebt met deze online judoshop? Maak dan gebruik van onze uitnodiging om jouw Ippontime review op onze website te plaatsen. Zo kun je ons helpen om potentiële andere klanten te laten zien waar het bij deze webwinkel problemen geeft. Is Ippontime betrouwbaar? Worden klachten juist behandeld en op een positieve manier tot een goed einde gebracht? Wat zijn de sterke en zwakker kanten van deze webwinkel. Jouw beoordeling zorgt er voor dat nieuwe klanten antwoord op deze en vele andere vragen krijgen. Jouw review over Ippontime wordt je nu al in dank afgenomen door alle klanten die nog twijfelen of zie hier wel op de juiste manier behandeld zullen worden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Victoria 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs bij IpponTime.nl een judopak gekocht en ben erg blij met mijn aankoop. De website was gemakkelijk te navigeren en ik vond snel wat ik zocht. Het assortiment aan judospullen is...

Alle reviews ( 1 )

Erg blij met mijn aankoop bij IpponTime.nl

Ik heb onlangs bij IpponTime.nl een judopak gekocht en ben erg blij met mijn aankoop. De website was gemakkelijk te navigeren en ik vond snel wat ik zocht. Het assortiment aan judospullen is breed, dus er valt genoeg te kiezen voor verschillende niveaus en leeftijden. Het bestelproces was eenvoudig en de bezorging verliep erg snel tegen lage verzendkosten van € 3,95. Ik had mijn pak binnen twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling in huis! Toen ik het uitpakte zag ik dat de kwaliteit van het materiaal hoogwaardig was, wat direct opviel. Als beginnende judoka wist ik niet goed welke maat voor mij geschikt zou zijn; gelukkig stonden er duidelijke maattabellen op de site waardoor dit geen probleem meer was. Mijn recente ervaring bij IpponTime.nl heeft me zeker overtuigd om in de toekomst weer hier te bestellen.

V
Victoria 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!