InstalCenter

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

InstalCenter

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een belangrijke rol, ook rondom onze woning. Wellicht ben je op zoek naar een geschikte plek om je woning door te laten verduurzamen. Misschien is InstalCenter dan wel de perfecte oplossing voor je. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in de verduurzaming van woningen.

Toch kan dit al gauw een prijzig proces zijn, waar veel tijd, aandacht, moeite en geld in gaat. Je wilt dan ook dat het klopt en naar wens is. Kan je daar wel eigenlijk op rekenen? Om daar een antwoord op te krijgen kan je op ons reviewplatform, beoordelingen en reviews lezen, van consumenten die al eens eerder met InstalCenter te maken hebben gehad.

Over InstalCenter

Bij InstalCenter staan oplossingen voor je huis centraal dat kan op allerlei verschillende terreinen. Denk bijvoorbeeld aan traditionele installaties, bijvoorbeeld radiatoren, cv-ketels, thermostaten en nog meer, ook hebben ze een speciaal oog op verduurzaming van je woning, daar zijn hun installateurs naar eigen zeggen ook in gespecialiseerd. Niks is namelijk fijner dan het comfort van een fijne woning, aldus InstalCenter. Daarbij is het vaak een klus om bepaalde apparaten en artikelen aan te sluiten, voor advies en vragen kan je bij hun vestigingen terecht die door heel het land zijn verspreid. Zo hebben ze vestigingen in Apeldoorn, Zaandam, Ijmuiden, Almelo en nog veel meer plaatsen. InstalCenter is in bezit van een Branchepartner van Techniek Nederland, certificering.

Producten en diensten InstalCenter

Je kunt bij InstalCenter terecht op het gebied van sanitair, verwarming, klimaatbeheersing en elektra. Installaties kunnen gemakkelijk via hun website worden bezocht, ook kan je hier contact opnemen voor vragen. Ze bieden momenteel twee soorten installaties aan, namelijk: traditionele installaties en duurzame installaties, deze zijn gericht op apparaten met duurzame energie. Daarbij installeren ze allerlei apparaten zoals cv-ketels, warmtepompen, zonnepanelen, air conditioning en nog meer. Als je bijvoorbeeld een airco wil laten installeren kan je daar een offerte voor aanvragen.

Tevens vermelden ze ook informatieve-artikelen bij de verschillende apparaten, zo kun je inspiratie en informatie opdoen. Daarbij hebben ze ook uitleg video’s, die op hun eigen YouTube kanaal zijn geplaatst. Je kunt ze naast YouTube ook vinden op andere social media kanalen als Facebook en Instagram.

Werken en samenwerken met InstalCenter

Heb je altijd al eens willen werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in (duurzame) installaties? Dan is dat mogelijk, ze hebben namelijk een speciale link op hun website met alle actuele vacatures. Daarbij staat vervolgens diverse informatie vermeld, zoals wat je taak zou zijn en basisinformatie als loon en werkuren.

Vind jij het concept van InstalCenter zo leuk, goed en interessant dat je zou willen samenwerken? Dan is het mogelijk om franchisenemer te worden, ook hier hebben ze een speciale pagina voor. Vervolgens kan je contact opnemen via de mail bij interesse.

Laat een review achter

Heb jij al eens je zonnepanelen door InstalCenter laten installeren, of nou net die cv-ketel? Hoe heb je dat dan ervaren, was dit positief of negatief? Wij vinden dat je jouw ervaring kwijt moet kunnen, vandaar dat je bij ons reviews kunt achter laten. Ook help je daar geïnteresseerde consumenten mee, door ze een beter perspectief te geven over hoe InstalCenter in de werkelijkheid wordt ervaren. Meer leren over InstalCenter? Lees dan nu reviews en beoordelingen op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sital 1 jaar geleden
9
Ik ben onlangs klant geworden bij InstalCenter en ik kan eerlijk zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Ik was onder de indruk van hun deskundigheid en vond het fijn om te weten dat er...

Alle reviews ( 1 )

Eindoordeel: Geweldige Service bij InstalCenter

Ik ben onlangs klant geworden bij InstalCenter en ik kan eerlijk zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Ik was onder de indruk van hun deskundigheid en vond het fijn om te weten dat er altijd iemand in de buurt is die mij kan helpen met eventuele problemen. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam, en deed er alles aan om ervoor te zorgen dat ik tevreden was met mijn aankoop. Ze beantwoordden al mijn vragen geduldig en gaven me uitstekend advies over welk product het beste zou passen bij mijn behoeften. Het hele proces verliep soepel en efficiënt, vanaf het moment dat ik binnenkwam tot toen ik vertrok. Ik voelde me op geen enkel moment onder druk gezet om iets te kopen; integendeel, het personeel nam echt de tijd voor mij. Al met al raad ik InstalCenter ten zeerste aan voor iedereen die een betrouwbare service wil tegen concurrerende prijzen.

S
Sital 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!