IKenIK

Alle reviews

IKenIK

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

IKenIK

 

Shoppen is altijd leuk, Speciaal als het voor de kleintjes is. Wie vindt het nu niet leuk om de kinderen of kleinkinderen te verwennen. Of misschien ben je wel op zoek naar een kraam cadeautje voor een zwangere vriendin? Bij winkels zoals IKenIK vind je alles voor baby's, peuters en tieners. En gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer helemaal naar Barneveld om het assortiment te bekijken of iets aan te schaffen. Tegenwoordig kan dat allemaal online! Wil jij ook iets meer weten over deze winkel? Lees dan hier een korte impressie van het bedrijf zelf, een opsomming van de door hun aangeboden producten en diensten, en, waar het vooral om gaat, de reviews en beoordelingen van andere klanten. Zo krijgt u aan de hand van de ervaring van anderen de beste voorlichting voordat u overgaat tot het aankopen van een product wat u nog niet eens gezien heeft! 

Over IKenIK
Dit bedrijf is opgericht in 1955, in Barneveld. Het begon als een echte baby winkel, maar tegenwoordig verkopen ze ook heel veel producten voor opgroeiende kinderen. De winkel werd erg populair in Barneveld en omstreken vanwege het grote assortiment en de prima kwaliteit van de producten. Behalve deze uitbreiding in het assortiment, hebben de beleidsmakers van IKenIK er ook voor gekozen een webwinkel te openen waarbij gegarandeerd wordt dat de bestelde producten binnen 24 uur thuisbezorgd worden in Nederland en België.

Producten en Diensten van IKenIK
IKenIK is een hippe online winkel waarin je allerlei producten kunt vinden, speciaal gericht op baby's en kids. Er is een uitgebreid en speciaal geselecteerd assortiment voor baby's en tieners van topmerken zoals Kidsmill,  Dubatti, Maxi-Cosi, Bugaboo, Joolz, Liewood, Koeka, Jollein, Baby's Only, Done by Deer, en Nomi. Je vind er van alles, van fopspeen tot kinderwagen, en van wieg tot tienerbed. Op de website zijn ook handige tips te vinden voor aanstaande ouders, zoals bijvoorbeeld de kraamlijst, waarbij je handig kunt checken of je echt ae benodigdheden hebt voor de eerste weken. 
De fysieke IKenIK winkel is te vinden aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld. De openingstijden staan op de website weergegeven. De website is handig te navigeren, met knoppen zoals, Kraam, Kids, Merken en een goed gevulde outlet.

Complimenten, klachten en tips over IKenIK
Wanneer je iets koopt voor een baby, wil je er natuurlijk wel van overtuigd zijn dat het voldoet aan alle veiligheidseisen. Natuurlijk komen het gebruikersgemak en de vormgeving op een goede tweede plaats. Nu de kosten van de benzine steeds maar weer duurder worden, wordt het daadwerkelijk bezoeken van een fysieke winkel steeds minder aantrekkelijk. Toch wil je als consument wel een beetje zekerheid hebben over de kwaliteit van de producten en de service van de aanbieder. Daarom is er ook een enorme opkomst in reviewsites op het internet. Helaas worden deze vaak door de bedrijven zelf gesponsord waarbij de zogenaamde klantenbeoordelingen gekocht worden. Dit is niet het geval bij ReviewsBird.nl. Wij geven u enkel de basisinformatie, en laten het aan u als consument over om uw persoonlijke mening over het bedrijf bij ons achter te laten.