ikenik reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

IKenIK

Shoppen is altijd leuk, Speciaal als het voor de kleintjes is. Wie vindt het nu niet leuk om de kinderen of kleinkinderen te verwennen. Of misschien ben je wel op zoek naar een kraam cadeautje voor een zwangere vriendin? Bij winkels zoals IKenIK vind je alles voor baby's, peuters en tieners. En gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer helemaal naar Barneveld om het assortiment te bekijken of iets aan te schaffen. Tegenwoordig kan dat allemaal online! Wil jij ook iets meer weten over deze winkel? Lees dan hier een korte impressie van het bedrijf zelf, een opsomming van de door hun aangeboden producten en diensten, en, waar het vooral om gaat, de reviews en beoordelingen van andere klanten. Zo krijgt u aan de hand van de ervaring van anderen de beste voorlichting voordat u overgaat tot het aankopen van een product wat u nog niet eens gezien heeft!

Over IKenIK

Dit bedrijf is opgericht in 1955, in Barneveld. Het begon als een echte baby winkel, maar tegenwoordig verkopen ze ook heel veel producten voor opgroeiende kinderen. De winkel werd erg populair in Barneveld en omstreken vanwege het grote assortiment en de prima kwaliteit van de producten. Behalve deze uitbreiding in het assortiment, hebben de beleidsmakers van IKenIK er ook voor gekozen een webwinkel te openen waarbij gegarandeerd wordt dat de bestelde producten binnen 24 uur thuisbezorgd worden in Nederland en België.

Producten en Diensten van IKenIK

IKenIK is een hippe online winkel waarin je allerlei producten kunt vinden, speciaal gericht op baby's en kids. Er is een uitgebreid en speciaal geselecteerd assortiment voor baby's en tieners van topmerken zoals Kidsmill, Dubatti, Maxi-Cosi, Bugaboo, Joolz, Liewood, Koeka, Jollein, Baby's Only, Done by Deer, en Nomi. Je vind er van alles, van fopspeen tot kinderwagen, en van wieg tot tienerbed. Op de website zijn ook handige tips te vinden voor aanstaande ouders, zoals bijvoorbeeld de kraamlijst, waarbij je handig kunt checken of je echt ae benodigdheden hebt voor de eerste weken.
De fysieke IKenIK winkel is te vinden aan de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld. De openingstijden staan op de website weergegeven. De website is handig te navigeren, met knoppen zoals, Kraam, Kids, Merken en een goed gevulde outlet.

Complimenten, klachten en tips over IKenIK

Wanneer je iets koopt voor een baby, wil je er natuurlijk wel van overtuigd zijn dat het voldoet aan alle veiligheidseisen. Natuurlijk komen het gebruikersgemak en de vormgeving op een goede tweede plaats. Nu de kosten van de benzine steeds maar weer duurder worden, wordt het daadwerkelijk bezoeken van een fysieke winkel steeds minder aantrekkelijk. Toch wil je als consument wel een beetje zekerheid hebben over de kwaliteit van de producten en de service van de aanbieder. Daarom is er ook een enorme opkomst in reviewsites op het internet. Helaas worden deze vaak door de bedrijven zelf gesponsord waarbij de zogenaamde klantenbeoordelingen gekocht worden. Dit is niet het geval bij ReviewsBird.nl. Wij geven u enkel de basisinformatie, en laten het aan u als consument over om uw persoonlijke mening over het bedrijf bij ons achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!