Horloge.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Horloge.nl

Horloges zijn unieke producten en moeten eigenlijk niet ontbreken bij een leuke outfit. Steeds meer mensen kopen een gepaste horloge. De juiste horloge vinden is soms wel eens een probleem. Horloge.nl is een bedrijf waar je terecht kunt voor horloges. Lees op onze website beoordelingen en ervaringen van klanten die al eens een horloge hebben gekocht bij dit bedrijf.

Over Horloge.nl

Holland Watch Group is het bedrijf dat geboorte heeft gegeven aan Horloge.nl. Holland Watch Group is opgericht in 1992 onder de naam Squiggly Trading B.V. Het bedrijf handelde eerder in collectable Swatch horloges. Daarna maakte het in 1995 de eerste stap om deze tak te verkopen. Het gaat hier om een wereldwijde opererende horloge webshop. Horloge.nl is gespecialiseerd in het online verkopen van horloges. Het bedrijf geeft als advies om altijd naar meerdere horloges te kijken, alvorens een horloge aan te schaffen.

Producten en diensten van Horloges.nl

Als je online op zoek bent naar een leuke horloge, maar je wilt het niet direct passen, maar eerst een keuze maken? Dan zorgt Horloge.nl ervoor dat je jouw bestelling kan plaatsen op de website. Het winkelen op internet is de laatste tijd populair geworden. Om mee te gaan met deze populariteit maakt Horloge.nl het gemakkelijk voor jou om gemakkelijk, snel en iets vaker producten online te kopen. Om dan een goede beveiliging te garanderen, werkt het bedrijf samen met Computop. Samen gebruiken ze de SSL technologie. Zo worden je persoonlijke gegevens beveiligd. Bestellingen plaatsen kan dus met een klein bezoekje van de website. Kies op de website voor afhalen.

In Rotterdam liggen dan de bestelde producten dan al 5 werkdagen klaar om ze te bezichtigen. Je bent hierna niet verplicht dit horloge te kopen. Het assortiment van Horloge.nl bestaat uit verschillende merken. In de shop kun je eenvoudig een trendy, klassiek of stijlvol polshorloges vinden. Dames, heren en zelfs kinderen kunnen een horloge vinden bij Horloge.nl. Bij Horloge.nl staat service voorop.

Naast horloges kun je horlogebandjes kopen bij dit bedrijf. Mocht je jouw bestelling voor 12.00 uur plaatsen, dan zorgt de bezorgdienst ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag in huis aankomt. Is de prijs van het horloge boven 50 euro, dan wordt jouw bestelling gratis verzonden. Horloge.nl heeft een unieke service geïntroduceerd vanaf 1 oktober 2016. Dit houdt in dat je gratis 1 jaar extra garantie op horloges krijg. De garantie ontvangt de klant op de startdatum van het garantiebewijs. Je kunt bij Horloge.nl betalen met iDEAL, PayPal, Afterpay, Visa, Mastercard en American Express. Ook betalingen verrichten door middel van overmaking is momenteel mogelijk bij Horloge.nl.

Complementen, klachten en tips voor Horloge.nl

Heb je zelf ervaring met deze webshop? Zitten de horloges prettig? Heb je een idee als het horloge mooi zit? En hoe heb je de klantenservice ervaren? Zou je graag je ervaring willen delen met anderen? Of een beoordeling willen achterlaten? Dan is het mogelijk om online je review of beoordeling te plaatsen. Doordat je jouw ervaring zal delen, help je toekomstige klanten om een goede keuze te maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Stella Schelvis 2 jaar geleden
7.5
Ik heb onlangs een horloge gekocht op Horloge.nl en mijn ervaring was fantastisch. Ik was op zoek naar een specifiek merk en model, en ik vond het direct op hun website samen met andere opti...

Alle reviews ( 1 )

Ik heb onlangs een horloge gekocht op Horloge.nl en mijn ervaring was fantastisch. Ik was op zoek naar een specifiek merk en model, en ik vond het direct op hun website samen met andere opties om uit te kiezen. Het bestellen van het horloge verliep soepel en de levering was snel zoals beloofd. Het product kwam in perfecte staat aan. Wat me echt opviel bij Horloge.nl waren de vele merken waaruit ik kon kiezen. Met meer dan 70+ officiële dealers is er voor iedereen wel iets wat aan zijn of haar smaak beantwoordt! Bovendien vind ik dat ze zich echt specialiseren in horloges, wat resulteert in veel knowhow over het onderwerp. Al met al ben ik erg blij met mijn aankoop en kan ik Horloge.nl van harte aanbevelen als je geïnteresseerd bent in het online winkelen voor uurwerken.••• Op zoek naar uw volgende uurwerk? Bezoek Horloge.nl!

S
Stella Schelvis 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!