Horloge.nl

Alle reviews

Horloge.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Horloge.nl

Horloges zijn unieke producten en moeten eigenlijk niet ontbreken bij een leuke outfit. Steeds meer mensen kopen een gepaste horloge. De juiste horloge vinden is soms wel eens een probleem. Horloge.nl is een bedrijf waar je terecht kunt voor horloges. Lees op onze websitebeoordelingen en ervaringen van klanten die al eens een horloge hebben gekocht bij dit bedrijf.

Over Horloge.nl
Holland Watch Group is het bedrijf dat geboorte heeft gegeven aan Horloge.nl. Holland Watch Group is opgericht in 1992 onder de naam Squiggly Trading B.V. Het bedrijf handelde eerder in collectable Swatch horloges. Daarna maakte het in 1995 de eerste stap om deze tak te verkopen. Het gaat hier om een wereldwijde opererende horloge webshop. Horloge.nl is gespecialiseerd in het online verkopen van horloges. Het bedrijf geeft als advies om altijd naar meerdere horloges te kijken, alvorens een horloge aan te schaffen.

Producten en diensten van Horloges.nl
Als je online op zoek bent naar een leuke horloge, maar je wilt het niet direct passen, maar eerst een keuze maken? Dan zorgt Horloge.nl ervoor dat je jouw bestelling kan plaatsen op de website. Het winkelen op internet is de laatste tijd populair geworden. Om mee te gaan met deze populariteit maakt Horloge.nl het gemakkelijk voor jou om gemakkelijk, snel en iets vaker producten online te kopen. Om dan een goede beveiliging te garanderen, werkt het bedrijf samen met Computop. Samen gebruiken ze de SSL technologie. Zo worden je persoonlijke gegevens beveiligd. Bestellingen plaatsen kan dus met een klein bezoekje van de website. Kies op de website voor afhalen.

In Rotterdam liggen dan de bestelde producten dan al 5 werkdagen klaar om ze te bezichtigen. Je bent hierna niet verplicht dit horloge te kopen. Het assortiment van Horloge.nl bestaat uit verschillende merken. In de shop kun je eenvoudig een trendy, klassiek of stijlvol polshorloges vinden. Dames, heren en zelfs kinderen kunnen een horloge vinden bij Horloge.nl. Bij Horloge.nl staat service voorop.

Naast horloges kun je horlogebandjes kopen bij dit bedrijf. Mocht je jouw bestelling voor 12.00 uur plaatsen, dan zorgt de bezorgdienst ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag in huis aankomt. Is de prijs van het horloge boven 50 euro, dan wordt jouw bestelling gratis verzonden. Horloge.nl heeft een unieke service geïntroduceerd vanaf 1 oktober 2016. Dit houdt in dat je gratis 1 jaar extra garantie op horloges krijg. De garantie ontvangt de klant op de startdatum van het garantiebewijs. Je kunt bij Horloge.nl betalen met iDEAL, PayPal, Afterpay, Visa, Mastercard en American Express. Ook betalingen verrichten door middel van overmaking is momenteel mogelijk bij Horloge.nl.

Complementen, klachten en tips voor Horloge.nl
Heb je zelf ervaring met deze webshop? Zitten de horloges prettig? Heb je een idee als het horloge mooi zit? En hoe heb je de klantenservice ervaren? Zou je graag je ervaring willen delen met anderen? Of een beoordeling willen achterlaten? Dan is het mogelijk om online je review of beoordeling te plaatsen. Doordat je jouw ervaring zal delen, help je toekomstige klanten om een goede keuze te maken.