HorecaVoordeelshop

Alle reviews

HorecaVoordeelshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

HorecaVoordeelshop

Groothandels zijn er in vele soorten en maten, zelfs online kun je als ondernemer tegenwoordig bij dit soort bedrijven terecht. Heb je een horecazaak of ben je verantwoordelijk voor de inkoop van producten bij een restaurant of bar dan zul je regelmatig met een horecagroothandel te maken hebben. Een van de ondernemingen die zich online als online horecagroothandel presenteert is de HorecaVoordeelshop. Ken je deze online shop nog niet en wil je er meer over weten? Lees dan de HorecaVoordeelshop reviews van klanten op onze website. Daarin vertellen zij onder meer over hun ervaringen met deze leverancier en de manier waarop het bedrijf met hun commentaren en klachten omgaat.

Over HorecaVoordeelshop

Niet alleen laten de reviews zien of HorecaVoordeelshop betrouwbaar is, ook kom je te weten of het bedrijf haar eigen voorwaarden en regels naleeft. Welke dat zijn? HorecaVoordeelshop levert producten die voor 12.00 uur besteld worden al de volgende werkdag en betalingen kunnen voldaan worden door gebruik te maken van PayPal, iDEAL of creditcard. Kun je producten makkelijk naar HorecaVoordeelshop retourneren als je er niet tevreden mee bent? Je moet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling melding maken dat je de producten aan HorecaVoordeelshop retour wilt sturen. Voor klanten die een klacht willen indienen is de klantenservice tijdens kantooruren telefonisch en schriftelijk bereikbaar. Bovendien wordt er op de site ruim aandacht besteed aan de antwoorden op de meest voorkomende vragen die andere klanten al gesteld hebben.

Wat is HorecaVoordeelshop?

HorecaVoordeelshop is een online shop die wordt beheerd door Menustore BV uit Lelystad. Het bedrijf levert als online horecagroothandel een groot assortiment aan horeca non-food artikelen. Veel van de producten die HorecaVoordeelshop verkoopt zijn van bekende A-merken en het bedrijf beschikt over eigen monteurs die de producten bij jou kunnen installeren. Ook levert het bedrijf handige installatiepakketten als je de gekochte producten zelf wilt installeren.

Welke producten verkoopt HorecaVoordeelshop?

Bij deze online shop kun je onder andere terecht voor horeca koelkasten, horeca meubilair en horeca kleding. Zo zijn hier bijvoorbeeld winkelen als je op zoek bent naar pastamachines, gehaktmolens of outfits voor kelners en koks. Daarnaast verkoopt HorecaVoordeelshop diverse presentatiemiddelen zoals wijnkoelers, tafelbekleding en krijtborden. Deze aanbieder weet dat grote aankopen veel kosten met zich mee kunnen brengen en daarom worden er met grote regelmaat door HorecaVoordeelshop kortingscodes gepubliceerd.

Reviews en commentaren over HorecaVoordeelshop

Heb jij onlangs producten bij deze online horecagroothandel gekocht? Als dat zo is dan ben je bij deze uitgenodigd om jouw HorecaVoordeelshop review op onze website te posten. Met jouw beoordeling over het bedrijf kun je laten zien wat de goede en slechte kanten van het bedrijf zijn. Vind jij HorecaVoordeelshop betrouwbaar? Laat duidelijk weten waarom zodat andere klanten weten waar ze aan toe zijn. Is een HorecaVoordeelshop kortingscode eenvoudig te vinden en gebruiken? Je kunt er in jouw beoordeling uitgebreid over vertellen. Steeds meer consumenten gebruiken de HorecaVoordeelshop reviews om alles wat van belang is te weten te komen, pas na het lezen van alle beschikbare informatie nemen zij een beslissing of deze online shop voor hen de aangewezen partner is.