HorecaVoordeelshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

HorecaVoordeelshop

Groothandels zijn er in vele soorten en maten, zelfs online kun je als ondernemer tegenwoordig bij dit soort bedrijven terecht. Heb je een horecazaak of ben je verantwoordelijk voor de inkoop van producten bij een restaurant of bar dan zul je regelmatig met een horecagroothandel te maken hebben. Een van de ondernemingen die zich online als online horecagroothandel presenteert is de HorecaVoordeelshop. Ken je deze online shop nog niet en wil je er meer over weten? Lees dan de HorecaVoordeelshop reviews van klanten op onze website. Daarin vertellen zij onder meer over hun ervaringen met deze leverancier en de manier waarop het bedrijf met hun commentaren en klachten omgaat.

Over HorecaVoordeelshop

Niet alleen laten de reviews zien of HorecaVoordeelshop betrouwbaar is, ook kom je te weten of het bedrijf haar eigen voorwaarden en regels naleeft. Welke dat zijn? HorecaVoordeelshop levert producten die voor 12.00 uur besteld worden al de volgende werkdag en betalingen kunnen voldaan worden door gebruik te maken van PayPal, iDEAL of creditcard. Kun je producten makkelijk naar HorecaVoordeelshop retourneren als je er niet tevreden mee bent? Je moet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling melding maken dat je de producten aan HorecaVoordeelshop retour wilt sturen. Voor klanten die een klacht willen indienen is de klantenservice tijdens kantooruren telefonisch en schriftelijk bereikbaar. Bovendien wordt er op de site ruim aandacht besteed aan de antwoorden op de meest voorkomende vragen die andere klanten al gesteld hebben.

Wat is HorecaVoordeelshop?

HorecaVoordeelshop

is een online shop die wordt beheerd door Menustore BV uit Lelystad. Het bedrijf levert als online horecagroothandel een groot assortiment aan horeca non-food artikelen. Veel van de producten die HorecaVoordeelshop verkoopt zijn van bekende A-merken en het bedrijf beschikt over eigen monteurs die de producten bij jou kunnen installeren. Ook levert het bedrijf handige installatiepakketten als je de gekochte producten zelf wilt installeren.

Welke producten verkoopt HorecaVoordeelshop?

Bij deze online shop kun je onder andere terecht voor horeca koelkasten, horeca meubilair en horeca kleding. Zo zijn hier bijvoorbeeld winkelen als je op zoek bent naar pastamachines, gehaktmolens of outfits voor kelners en koks. Daarnaast verkoopt HorecaVoordeelshop diverse presentatiemiddelen zoals wijnkoelers, tafelbekleding en krijtborden. Deze aanbieder weet dat grote aankopen veel kosten met zich mee kunnen brengen en daarom worden er met grote regelmaat door HorecaVoordeelshop kortingscodes gepubliceerd.

Reviews en commentaren over HorecaVoordeelshop

Heb jij onlangs producten bij deze online horecagroothandel gekocht? Als dat zo is dan ben je bij deze uitgenodigd om jouw HorecaVoordeelshop review op onze website te posten. Met jouw beoordeling over het bedrijf kun je laten zien wat de goede en slechte kanten van het bedrijf zijn. Vind jij HorecaVoordeelshop betrouwbaar? Laat duidelijk weten waarom zodat andere klanten weten waar ze aan toe zijn. Is een HorecaVoordeelshop kortingscode eenvoudig te vinden en gebruiken? Je kunt er in jouw beoordeling uitgebreid over vertellen. Steeds meer consumenten gebruiken de HorecaVoordeelshop reviews om alles wat van belang is te weten te komen, pas na het lezen van alle beschikbare informatie nemen zij een beslissing of deze online shop voor hen de aangewezen partner is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

Y
Yalçin 2 jaar geleden
9
Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop bij HorecaVoordeelshop. Het was makkelijk om de producten te vinden die ik nodig had doordat hun website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk i...

Alle reviews ( 1 )

Hoge Kwaliteitsproducten & Uitstekende Klantenservice bij HorecaVoordeelshop

Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop bij HorecaVoordeelshop. Het was makkelijk om de producten te vinden die ik nodig had doordat hun website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is ingedeeld. Hun assortiment aan horeca artikelen is zeer uitgebreid, en de prijzen zijn onverslaanbaar in vergelijking tot andere webshops. Wat mij opviel was hoe snel mijn bestelling werd afgeleverd, dit maakte mij erg blij omdat ik het dringend nodig had voor een evenement dat binnenkort plaatsvindt. Ook de kwaliteit van de producten was uitzonderlijk goed en voldeed ten volle aan mijn verwachtingen. Het beste aspect van deze webshop is zonder twijfel hun klantenservice. Ik heb contact met hen gehad via email omdat ik vragen had over bepaalde producten, zij reageerde snel en gaven gedetailleerd antwoord zodat ik precies wist wat ik kon verwachten. Kortom kan ik zeggen dat HorecaVoordeelschop niet alleen betaalbare prijzen heeft voor hun horeca spullen maar ook nog eens uitstekende service biedt tijdens het gehele proces van je aankoop.

Y
Yalçin 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!