HorecaTraders

Alle reviews

HorecaTraders

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Massamarkt
Massamarkt

Leuke, maar tevens ook veelal goedkope aanbiedingen, wie houdt daar nou niet van? We vinden het allemaal wel leuk om af en toe weer iets nieuws voo...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

HorecaTraders

Wie op zoek is naar horeca-apparatuur wil natuurlijk weten welke leverancier de beste producten kan leveren. En dat niet alleen, ook de prijs en leveringsvoorwaarden zijn van belang. HorecaTraders is een online shop waar horecaondernemers terecht als zij apparatuur voor hun zaak zoeken. Maar hoe scoort HorecaTraders qua kwaliteit en betrouwbaarheid? Zijn er betere leveranciers dan deze te vinden? Door de commentaren en klachten te lezen die klanten in hun reviews op onze website hebben geplaatst kom je exact te weten wat je te wachten staat bij de verschillende aanbieders van horeca-apparatuur.

Over HorecaTraders

HorecaTraders is gevestigd in Heerhugowaard en biedt naast apparatuur voor de horeca ook keukenbenodigdheden voor hotels, restaurants en andere horecazaken aan. Onder welke voorwaarden kun je in deze online shop producten bestellen? HorecaTraders kan de meeste producten uit her assortiment binnen 24 uur leveren, de verwachte leverdatum staat altijd bij je betaling vermeld. Dat betalen kun je doen via veilige methodes zoals iDEAL, PayPal en creditcard. Op de goederen die je bij HorecaTraders bestelt heb je minimaal 1 jaar garantie. Als particulier heb je gedurende 14 dagen de tijd om een bestelling aan HorecaTraders retour te sturen. Zakelijke klanten hebben slecht drie dagen de tijd en krijgen slechts een percentage van het aankoopbedrag terug. Je kunt schriftelijk en telefonisch contact opnemen met de klantenservice als je producten retour wilt sturen of als je vragen hebt over de garanties en wat je moet doen als een product tijdens de garantieperiode gerepareerd moet worden.

De producten en diensten van HorecaTraders

HorecaTraders is een goede partner voor zakelijke klanten die horeca-apparatuur zoeken. Zo vind je hier onder meer bak- en grillplaten, heteluchtovens, friteuses en gehaktmolens. Ook kleinere producten zoals blikopeners, bestek, deegrollers en dienbladen zijn er in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Om artikelen te kunnen bewaren zijn er koelkasten, vriescombinaties en biervatenkoelers te bestellen. Zoek je RVS meubilair? Bekijk dan het ruime aanbod aan ladenkasten, serveerwagens en spoeltafels. Enkele van de merken die HorecaTraders te bieden heeft zijn Liebherr, Saro en Olympia.

Een HorecaTraders kortingscode gebruiken

Wil je als particuliere klant korting op een van de producten die je wilt bestellen? Kijk dan of je een HorecaTraders kortingscode kunt vinden, ze worden op diverse websites gepubliceerd. De ervaring leert dat klanten er graag gebruik van maken. Heb je interesse om te weten hoe tevreden zij daarmee zijn? Lees dan hun reviews op onze website.

Reviews en commentaren over HorecaTraders

Behalve reviews lezen kun je bij ons aan reviews publiceren. Dus, ben jij klant van deze webshop? Wacht dan niet langer en plaats jouw HorecaTraders review zodat andere consumenten direct weten waar ze aan toe zijn. Je maakt het voor hen een stuk makkelijker om erachter te komen hoe betrouwbaar HorecaTraders echt is. Beschrijf in jouw beoordeling de positieve en negatieve kanten van het bestellen van producten bij HorecaTraders. Jouw review draagt er op die manier aan bij dat wij in staat zijn om te laten zien of HorecaTraders gewaardeerd wordt door alle klanten. Als je zelf regelmatig recensies leest dan weet je hoe belangrijk jou HorecaTraders review voor andere consumenten kan zijn.