Happystrappy

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Happystrappy

Begint de reguliere riemenstijl je langzamerhand te vervelen, maar ben je toch opzoek naar nieuwe riemen? Dan kan het zijn dat de riemen die je bij Happystrappy kunt vinden wellicht iets voor jou zijn.

Voordat je producten bij Happystrappy gaat bestellen wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen, zoals: wat voor keus heb ik allemaal bij Happystrappy? Hoe zit het met materialen? Misschien heb je duurzaamheid wel hoog in het vaandel staan, hoe gaat het bedrijf daar eigenlijk mee om? Hoe zit het met de verzendkosten en levertijden? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze site, Happystrappy reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgingen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf op jouw wensen aansluit.

Wat is Happystrappy

Happystrappy is een onderneming die er naar streeft een revolutie voor de broekriem te creëren. Zo stelt het bedrijf dat er de afgelopen decennia, in tegenstelling tot bij andere modeartikelen, nauwelijks verandering aan de riem is toegebracht. Bij Happystrappy kan je riemen verwachten te vinden, die comfortabel, wasbaar, sterker en makkelijk verstelbaar zijn, aldus het bedrijf. De onderneming is gevestigd in Rotterdam.

Producten en diensten Happystrappy

Ben je benieuwd naar de producten van Happystrappy? Dan kan je die bezoeken op hun webshop, als je daar aan komt kan je gelijk een aantal riemen bekijken. Zo kan je kiezen uit: 'De originele elastische riem zonder gesp', waar je kunt onderscheiden op basis van een aantal kleuren. Sinds 2021 kan je de riemen ook wassen op 30 graden. Ze zijn geschikt voor volwassenen, en zijn een lengte van 60 - 100 cm lang. Verder kun je de riem zo afstellen als gewenst. De riemen bestaan uit; elastaan, polyester en kunstleer. Over productinformatie en de voordelen van de riemen valt meer te lezen op de website van Happystrappy.

Wil je graag een bestelling plaatsen op de website van Happystrappy? Dan heb je een aantal mogelijkheden bij het betalen, zo kan je gebruik maken van: iDEAL, Klarna, Maestro, Mastercard, PayPal en Visa. Producten worden uiterlijk binnen 2 werkdagen door PostNL geleverd. Over retourneren en verzenden valt nog meer informatie te vinden op de site.

Contact

Wil je graag contact opnemen met Happystrappy, omdat je een vraag, opmerking, of klacht wilt delen met de onderneming? Dan kan dat op diverse wijze, zo kan je mailen naar het adres: info@happystrappy.nl en zal je vraag binnen 48 uur beantwoord worden. Zelf het bedrijf bezoeken is ook mogelijk, daarvoor moet je aan de Evenaar 65, 3067 DA, Rotterdam, Nederland. Doe je graag meer onderzoek naar Happystrappy? Dan kan je daarvoor KvK: 73318930 en BTW: NL002225286B89 gebruiken.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder riemen bij Happystrappy gekocht? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij weten hoe dat verliep! Deel je mening over Happystrappy met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerde om een realistischer beeld over Happystrappy te vormen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek daarvoor dan onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review