GreenIce

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

GreenIce

LED-verlichting is duidelijk de verlichting van de toekomst. Vergeleken met traditionele gloeilampen en fluorescerede lampen, gaat LED-verlichting veel langer mee, ze verbruiken minder energie en bevatten geen schadelijke stoffen, zoals bijvoorbeeld kwik. LED-verlichting vertegenwoordigt een gemiddelde besparing van zeventig procent op de energierekening en is daarmee een veel schonere en milieuvriendelijkere verlichting dan traditionele systemen. Daarbij komt dat LED-verlichting ook nog eens recyclebaar is.

GreenIce is één van de winkels die zorgt voor een efficiente, milieuvriendelijke technologie in LED-verlichting, tegen diverse prijzen die geschikt zijn voor elk budget. Op deze pagina van ReviewsBird vind jij alle in's en out's over GreenIce.

Over GreenIce

GreenIce is een pionier in het op de markt brengen van LED-verlichting en producten in Spanje, tevens is het één van de belangrijkste online winkels voor LED-verlichting in Spanje en tegenwoordig ook in andere delen van Europa. Het hoofdkantoor van GreenIce is gevestigd in de Spaanse hoofdstad Madrid en heeft meer dan vijf duizend verschillende producten in hun assortiment. Tegenwoordig levert GreenIce dus, naast Spanje, ook in andere landen in Europa, zoals bijvoorbeeld Nederland.

Producten en diensten van GreenIce

Wat betreft de producten die GreenIce verkoopt, deze dekken alle behoeften voor zowel thuis- als werkgebruik, aangezien het bedrijf zich richt op zowel particulieren als professionals (bedrijven). In Spanje is het al jaren één van de referentiewinkels voor bedrijven die instaan voor het bouwen van nieuwe woningen en renovaties, wat een extra garantie is voor particulieren. In Nederland krijgt het merk ook steeds meer naamsbekendheid.

Naast producten biedt GreenIce ook nog eens extra diensten aan, zoals bijvoorbeeld: verzending op dezelfde dag met volledige transparantie wat betreft de beschikbaarheid van producten, non-stop customer service hotline, technische ondersteuning, hetzij schrijftelijk, hetzij per telefoon enz. Alle producten verkocht door GreenIce hebben drie jaar garantie vanaf de datum van de levering.

GreenIce Kortingscodes

Natuurlijk is het ook handig voor jou om op de hoogte te zijn van de kortingen die GreenIce aanbiedt. Naast dat GreenIce een specifieke outlet sectie heeft op hun website kan het bedrijf hun klanten ook verschillende soorten cadeaubonnen geven. GreenIce zal de klant altijd informeren over de geldigheid en de vervaldatum van een voucher. Slechts één voucher kan worden gebruikt op elke order en kortingsbonnen kunnen niet worden gecombineerd, ongeacht het type, op één bestelling. Deze kunnen worden gebruikt op toekomstige andere orders. Let wel op: GreenIce kan alle vouchers zonder voorafgaande kennisgeving ongeldig maken of annuleren.

Aanbevelingen, klachten en tips over GreenIce

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal of misschien klopt dit wel helemaal niet? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat daarom vooral jouw GreenIce reviews en/of beoordelingen achter op deze pagina van ReviewsBird. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we het bedrijf misschien wel links willen laten liggen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review