Green Mobile

Alle reviews

Green Mobile

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Green Mobile

Uit onderzoek een aantal jaren geleden bleek dat mensen steeds vaker hun oude telefoon in de kast laten liggen, terwijl deze misschien nog wel geld waard kan zijn. Hier speelt Green Mobile op in. Green Mobile verkoopt namelijk refurbished smartphones, dat zijn tweedehands telefoons die na een opknapbeurt gewoon weer te gebruiken zijn. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Green Mobile lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Over Green Mobile
Green Mobile (voluit Green Mobile NL B.V.) werd opgericht in 2013 in het Nederlandse Bodegraven. In eerste instantie werd het bedrijf opgericht met een missie om Nederland duurzamer te maken. Het maken van een nieuwe smartphone kost namelijk maar liefst 16 kg co2. Daarom vond Green Mobile het zonde wanneer een telefoon na zo'n twee jaar in een lade belandt of weg wordt gegooid. Refurbished geeft telefoons een tweede leven, waardoor dus 16kg co2 per verkochte refurbished telefoon wordt bespaard. Het kiezen voor een refurbished telefoon over een gloednieuwe helpt dus mee aan de verbetering van ons klimaat. 

Producten en Diensten van Green Mobile
Bij Green Mobile kunt u terecht voor een refurbished iPhone of een refurbished Samsung. Liggen uw interesses dus bij een refurbished iPhone 6, een refurbished iPhone 7 of een refurbished iPhone 8? Dan bent u bij Green Mobile aan het juiste adres. Ook wanneer u liever gebruik maakt van een Android telefoon zit u goed bij Green Mobile. Zo kunt u bij het bedrijf terecht voor een refurbished Samsung S6 of refurbished Samsung S8. Daarnaast bieden zij ook de nieuwste toestellen al aan, zo als bijvoorbeeld een refurbished iPhone X, de refurbished Samsung S8 en de refurbished Samsung S9. 

Alle refurbished smartphones van Green Mobile worden standaard geleverd met maar liefst 24 maanden garantie. Deze garantie kan het bedrijf u aanbieden doordat hun refurbished telefoons op maar liefst 24 punten grondig testen. Daarnaast vervangen zij alle verouderde onderdelen (denk bijvoorbeeld maar aan de batterij). Hierdoor kunnen zij garanderen dat u nog jaren kunt genieten van uw refurbished smartphone. Mocht u zich zorgen maken om de verzending, deze is verzekerd en dus weet u zeker dat mocht er wat gebeuren met uw bestelde refurbished telefoon dat deze verzekerd is. En u dus niet al uw geld kwijt bent. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Green Mobile
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Green Mobile? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Green Mobile op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Green Mobile vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Green Mobile of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Green Mobile nu achter.