Grandado

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Grandado

Online warenhuizen schieten als paddestoelen uit de grond. Vaak blijken dit soort websites eigendom te zijn van buitenlandse bedrijven die de producten die ze produceren direct aan Europese klanten willen verkopen. Contact krijgen met zo'n bedrijf als je problemen of klachten hebt is niet eenvoudig omdat geen van de medewerkers jouw taal spreekt. Ook zijn deze bedrijven niet gebonden aan lokale regels zoals Nederlandse online shops dat zijn. Daarom is het zeer verstandig om reviews van klanten te lezen als het gaat om webwinkels zoals Grandado.com. Wat heeft deze online shop werkelijk te bieden? Is Grandado betrouwbaar? Welke ervaringen hebben klanten met de aangeboden producten en de klantenservice van het bedrijf? Je leest er alles over in de Grandado reviews die je op onze website kunt vinden. Op die manier word je door andere consumenten gewezen op de werkwijze van dit online warenhuis.

Over Grandado

Grandado

wil zich van andere Chinese online shops onderscheiden door met Europese partners samen te werken als het gaat om onlineaankopen. In Nederland wordt samengewerkt met het bedrijf J&J Services BV uit Duivendrecht. Voor vragen over producten wordt er op de site van deze onderneming antwoord gegeven op de meest voorkomende vragen, helaas is een geen telefoonnummer van Grandado beschikbaar om telefonisch je vragen te stellen. Wel kun je een bestelling via de website volgen en bestaat de mogelijkheid om contact op te nemen met de medewerkers van de klantenservice door gebruik te maken van de chatfunctie op de site.

Welke voorwaarden heeft Grandado te bieden?

De meer dan 5.000.000 artikelen die Grandado volgens eigen zeggen verkoopt kun je bestellen en betalen door gebruik te maken van betaalmethodes zoals iDEAL, creditcard of Bancontact. Met een Grandado kortingscode kun je tijdens het betalen nog eens extra voordeel behalen. De producten die je bestelt worden door het bedrijf gratis bij je thuisbezorgd maar dat kan wel 25 tot 30 werkdagen duren. Biedt Grandado extra mogelijkheden om de levertijd te verkorten? Als je een kleine extra vergoeding betaalt kun je jouw nieuwe artikelen al binnen 25 dagen in huis hebben. Omdat Grandado overigens nog geen eigen vestiging in Nederland heeft kun je alleen je huisadres als leveradres opgeven. Het bezorgen van jouw bestelling bij een afhaalpunt is op dit moment bij deze aanbieder nog niet mogelijk. Mocht je na ontvangst toch niet tevreden zijn met wat je besteld hebt dan krijg je van Grandado 100 dagen de tijd om die producten retour te sturen. Daarvoor kun je gebruik maken van het speciale retourformulier. Door de reviews over Grandado op onze website te lezen kom je te weten welke ervaring andere klanten daarmee hebben.

Welke producten verkoopt Grandado?

Zoals een echt warenhuis verkoopt ook Grandado een heel groot assortiment aan verschillende soorten producten. Voordat je echter denkt een koopje in handen te hebben is het verstandig om te bekijken wat voor soort recensies er over Grandado door klanten achter gelaten zijn. Alleen zo kom je te weten of Grandado betrouwbaar is of niet op het moment dat je de opblaasbare kussens, toetsenbord piano's of autostoelhoezen gaat bestellen. Een paar andere voorbeelden van populaire producten uit deze online shop zijn de citruspersen, make-up spiegels en maatbekers die door consumenten veel besteld worden. Elk product dat verkocht wordt beschikt over een uitgebreide productspecificatie met foto's en extra informatie over de levertijd en de bezorgkosten.

Reviews en recensies over Grandado

Ben jij klant van dit online warenhuis? Heb je ervaring met de producten en service van dit Chinese bedrijf? Laat dan een Grandado review op onze website achter. Je kunt op die manier beschrijven wat jij de nadelen vindt van het winkelen bij deze webshop. Is Grandado betrouwbaar? Is het retourneren van producten echt zo makkelijk als beweerd wordt? Door alle reviews van klanten te bundelen zijn wij in staat een objectief beeld van de werkwijze van deze Chinese gigant te laten zien. Het is voor potentiële klanten belangrijk dat zij weten waar zij aan toe zijn en hoe het zit met de kwaliteit van de producten die het bedrijf te bieden heeft. Wacht daarom niet langer en publiceer jouw beoordeling over deze Grandado webshop zodat er voor andere consumenten geen twijfel meer bestaat over wat hen te wachten staat. Alleen door het laten zien van zowel positieve als negatieve recensies over het bedrijf kunnen we dat met elkaar bereiken. Jouw bijdrage wordt je door nieuwe klanten bij voorbaat in dank afgenomen. Je weet zelf inmiddels ook wel dat reviews steeds belangrijker worden en dat die van jouw over Grandado dus eigenlijk niet mag ontbreken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review