Goos-e reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Goos-e

Het nadeel van veel op je mobiele telefoon of tablet werken is dat het lang vasthouden uiteindelijk vervelend kan worden. Om dat te voorkomen kun je gebruik maken van een tablet- of telefoonhouder en Goos-e is een online shop die ze verkoopt. Heb jij al ervaring met de producten die deze webwinkel verkoopt? Plaats dan jouw commentaar of klachten bij de reviews van klanten die al op onze website staan.

Over Goos-e

Dit is een bedrijf dat zich met de aangeboden producten wil richten op het comfort van klanten. Daarom worden de Goos-e telefoon- en tablethouders en accessoires niet alleen online maar ook in 11 Mediamarkt filialen in Nederland te koop aangeboden. Om er voor te zorgen dat je als klant zo veilig en comfortabel mogelijk kunt shoppen beschikt deze webshop over het Webwinkel Keurmerk en worden er veilige betaalmethodes zoals iDEAL en creditcard gebruikt. Voor de bezorging van de producten die je online bestelt hoef je geen extra kosten te betalen en onder normale omstandigheden ontvang jij jouw bestelling al binnen twee dagen.

De klantenservice van Goos-e

De service die je als klant van Goos-e krijgt staat vermeld in het klantenservice menu van deze online shop. Er wordt onder andere antwoord gegeven op vragen over garantie en het retour sturen van producten naar het bedrijf. Je hebt overigens 30 dagen de tijd om de Goos-e tablethouders of accessoires te retourneren. Wil je persoonlijk contact met een van de medewerkers? Bel dan het telefoonnummer of stuur een mailtje naar het e-mail adres die op de site vermeld staan. Natuurlijk kun je ook de Facebook en andere sociale media kanalen van Goos-e volgen. Op die manier blijf je op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en producten van deze online shop.

De producten en diensten van Goos-e

Goos-e

weet dat er verschillende modellen tablets en mobiele telefoons op de markt zijn er stemt het aanbod aan houders daar goed op af. Zo zijn er telefoon- en tablethouders voor diverse doeleinden zoals bijvoorbeeld in de auto of op kantoor te bestellen. In de productcategorie Tablethouders vind je alle beschikbare modellen overzichtelijk gerangschikt. Bij elke Goos-e tablet of iPad houder staan de specificaties over de lengte van de flexibele hals, soort voet of klem en maximale tabletafmeting vermeld. Zoek je een telefoonhouder om altijd op de juiste ooghoogte van je navigatie of andere apps gebruik te maken? Zoek het passende model in de categorie Telefoonhouders waar je de desbetreffende producten kunt vinden.

Reviews en commentaren over Goos-e

De Goos-e reviews op onze website laten je als nieuwe klant duidelijk zien wat je te wachten staat. Al vrij snel zie je aan het aantal sterren van een beoordeling of de klant tevreden is over zijn aankoop en de service die het bedrijf verleent heeft. Je vindt er naast opmerkingen en klachten over Goos-e kortingscodes en levertijden van bestellingen ook commentaren en opmerkingen over de manier waarop het bedrijf retouren accepteert. Door het lezen van een aantal Goos-e reviews weet je uiteindelijk precies wat de goede en slechte kanten van deze aanbieder zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review