Getled reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Getled

Thuis je bijdrage aan een beter klimaat leveren doe je bijvoorbeeld te kiezen voor Led-verlichting. Niet alleen goed voor het milieu, ook goed voor een goedkopere stroomrekening. Er is online en in fysieke winkels een enorm aanbod aan dit soort verlichting te vinden en voor een betrouwbare verkoper kiezen is soms niet makkelijk. Laat je helpen door de reviews op onze website. In deze reviews gaan klanten in op hun ervaringen en klachten met leveranciers en online shops zoals Getled, een webwinkel die het Webwinkel Keurmerk heeft en dus een bepaalde kwaliteit zou moeten bieden. Of dat ook echt zo is lees je in de reacties van andere klanten. Op die manier hopen we je het makkelijker te maken om uiteindelijk voor de best gewaardeerde online lampenwinkel te kiezen.

Over Getled

Getled

in Groningen is een online shop die zich richt op de verkoop van Led-verlichting en Led-lampen. De producten uit het assortiment worden door het bedrijf binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd. Op de site van Getled vind je de rubriek met veelgestelde vragen over bezorgkosten, producten retourneren en andere belangrijke informatie. De klantenservice van deze ondernemer is tijdens kantooruren te bereiken per e-mail, telefoon en zelfs per live chat functie. Bestellingen betaal je overigens veilig met methodes zoals iDEAL en PayPal. Zelfs achteraf betalen via AfterPay behoort bij Getled tot de mogelijkheden. Op nieuwe producten heb je 14 dagen bedenktijd om ze zonder reden aan Getled retour te sturen. Bovendien krijg je bij Getled 2 jaar garantie op de Led-lampen.

De producten en diensten van Getled

Bij Getled vind je een ruim assortiment aan Led-verlichting. Een paar voorbeelden uit het aanbod tonen al hoe uitgebreid het assortiment eigenlijk is. Zo kun je hier terecht als je Led-lampen met kleine of grote fitting zoekt. Wil je Led-spots aanschaffen? Getled biedt onder andere inbouwspots met diverse afmetingen. Ook zijn er een groot aantal 12 volt Led-lampen bij deze online lampenwinkel verkrijgbaar. Getled verkoopt Led-verlichting voor badkamers, boten, winkels en parkeergarages. Behalve verlichting verkoopt Getled ook vele accessoires zoals Led-trafo's, Led-dimmers en afstandsbedieningen. Iedere maand zijn er nieuwe maanddeals op de site te vinden en als je gebruik maakt van een Getled kortingscode betaal je nog minder dan normaal.

Reviews en commentaren over Getled

Jij bent als klant van deze online lampenwinkel de aangewezen persoon om nieuwe klanten te wijzen op de plus- en minpunten van het bestellen van Led-lampen bij deze aanbieder. Plaats daarom jouw Getled review op onze website om deze potentiële klanten te vertellen wat jouw ervaring met de producten en service van het bedrijf is. Door jouw beoordeling te delen neem je bij veel consumenten hun twijfels weg. Op die manier weten zij precies waar zij aan toe zijn en hoe Getled met klachten en vragen van hun klanten omgaat. Door alle persoonlijke en eerlijk ervaringen bij elkaar te laten zien biedt onze site een duidelijk overzicht hoe betrouwbaar Getled echt is. Elke Getled review is belangrijk en die van jou dus zeker ook. Neem daarom even de tijd om andere consumenten behulpzaam te zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review