FTSHP

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

FTSHP

Hoe grappig het ook mag klinken, sneakers zijn een manier van leven. Natuurlijk, wanneer het woord "gympen" wordt gehoord, het eerste wat in je opkomt is sport. Het begon zo, waarbij sneakers voornamelijk gebruikt werden voor sportactiviteiten, maar toen kwamen bedrijven zoals Nike en Adidas en veranderde de manier waarop sneakers eruit zagen, vandaar, evoluerend naar een object van mode. Sneakers, die nu culturele iconen worden genoemd, ondanks dat ze van sport naar mode zijn geëvolueerd, hebben nu de consumentenmarkten gedomineerd.

Het zal je verbazen te horen dat de wereldwijde sneakermarkt in 2020 werd geschat op ongeveer 50 miljard euro en dat er wordt voorspeld dat deze in 2026 80 miljard euro zal bedragen. Schoenen zijn nu de grootste verkopende categorie in de online luxemarkt en sneakers hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan deze groei. Ftshp is een bedrijf dat dit soort schoenen aanbiedt. Ben je al bekend met ze? Laat dan van je weten door een review achter te laten!

Over Ftshp
Ftshp is een organisatie die gespecialiseerd is in de verkoop van gympen, kleding en mode-accessoires. Ftshp is in 2012 opgericht door Peter Hajduček. Het begon als een kleine online winkel die vervolgens uitgroeide tot de grootste lokale sneaker retailer, met winkels in Praag, Bratislava, Boedapest en Boekarest, evenals 15 online marktplaatsen, elk met wereldwijde verzending. Na verloop van tijd begon Ftshp producten aan te bieden van merken zoals Nike , adidas , Asics of Puma. In 2014, opende Ftshp zijn eerste stenen winkel in Praag. Begin 2016, opende Ftshp ook een stenen winkel in Bratislava, gevolgd door een winkel in Boedapest. In 2015 vestigde het bedrijf de rechten om bepaalde soorten Adidas gympen in Tsjechië te distribueren.In 2019, Ftshp gerangschikt 28e in de snelst groeiende bedrijven in Midden-Europa vooral met de hulp van Justin Bieber die de meeste van de sneakers die schoeisel biedt gepromoot, zoals verklaard door Peter Hajducek.

Diensten en producten van Ftshp
Ftshp is een Tsjechische online winkel. Op hun website vindt je een grote verscheidenheid aan gympen, kleding en modeaccessoires. Daarnaast zijn er verschillende categorieën zoals geschenken, merken, nieuw aangekomen producten en onlangs uitgebrachte producten. Je kunt elk van deze producten kopen, zoek gewoon op hun website naar het product dat je wilt kopen en voer dan de betaling uit, je kunt hier op onze website zoeken naar hun reviews. Je kunt betalen met rembours, PayPo, credit card, vouchers, PayPal, BLIK, Przelew on-line en ApplePay. Nadat uw betaling is voltooid, stuurt Ftshp uw factuur en ontvangstbewijzen naar uw e-mail inbox of huisadres. Er is ook een klantenservice die bereid is om je te helpen als u een klacht hebt.

Complimenten, klachten, ervaringen en tips voor Ftshp
Heb jij al eens besteld bij Ftshp? Hoe is hun dienst? Hoe betrouwbaar zijn hun producten? Wilt je een tip geven? Wilt je hen een compliment geven? Het bedrijf heeft zijn eigen erfenis en de feedback van klanten maakt het merk nog meer tot tevredenheid. Deel je eerlijke review en beoordeling over dit bedrijf! Voor meer informatie kun je lezen op hun blog. Je kunt ook hun socials (Facebook, Instagram, Twitter, en Youtube) voor meer updates over hun producten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!