Foto In Glas

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Foto In Glas

Foto In Glas: Laat uw mooiste foto nu in kristalhelder glas laseren

Foto In Glas is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het laseren van foto's in glas. Ze hebben een uitgebreid assortiment van 2D en 3D blokken, kubussen, harten en andere modellen waarin uw foto prachtig tot leven komt. Het glas dat gebruikt wordt is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een kristalheldere weergave van uw foto.

Een uniek en persoonlijk cadeau

Het laten laseren van een foto in glas is een geweldige manier om uw mooiste herinneringen te vereeuwigen. Het resultaat is een uniek en persoonlijk cadeau dat gegarandeerd een geweldige indruk zal maken. Of het nu gaat om een trouwfoto, een vakantiekiekje of een portret van een geliefde, Foto In Glas zorgt ervoor dat uw foto op een bijzondere manier tot zijn recht komt.

Deskundigheid en ervaring

Foto In Glas heeft meer dan 10 jaar ervaring met het verwerken van foto's in glas. Ze zijn bekend met verschillende bewerkingstechnieken en zorgen ervoor dat uw foto op de juiste manier wordt geplaatst in het glas. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om de achtergrond van de foto te verwijderen, zodat het onderwerp van de foto nog meer opvalt. Deze standaard bewerking wordt kosteloos uitgevoerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten.

"Een foto is een herinnering die blijft bestaan, maar een foto in glas is een herinnering die voor altijd straalt." - Anoniem

Hoge kwaliteit en snelle levering

Bij Foto In Glas staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het gebruikte glas is van optische zuiverheid, wat zorgt voor een extreme hardheid en glans. Dit zorgt ervoor dat uw foto prachtig tot zijn recht komt in het glas. Daarnaast hanteren ze een snelle levering van 2-3 dagen en worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Vragen en contact

Heeft u vragen over het aanleveren van uw foto of wilt u graag advies over welk model het beste bij uw foto past? Foto In Glas staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt telefonisch contact opnemen via +31 (0)40 2371777 of het contactformulier invullen op de website. Daarnaast heeft Foto In Glas een FAQ-pagina waar de meest gestelde vragen beantwoord worden.

Laat een review achter

Bent u enthousiast over uw ervaring met Foto In Glas? Laat dan een review achter op ReviewsBird! Uw mening helpt andere klanten bij het maken van de juiste keuze en Foto In Glas om hun dienstverlening te verbeteren. Schrijf nu een review en deel uw ervaring met anderen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review