EU Gardencenter

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

EU Gardencenter

Voor alle bloemen en planten die groeien en bloeien in de tuin of in huis heb je de juiste voeding nodig. Welke voeding kies je en hoeveel van die voeding heb je nodig? Welke aanbieder komt zijn eigen voorwaarden wat betreft het bezorgen en het melden van klachten niet na? Lees reviews van klanten op onze website om uit te vinden welke bedrijven er online als goed en betrouwbaar gekwalificeerd worden en welke bedrijven je beter links kunt laten liggen. Een van de bedrijven die in de reviews uitgebreid besproken wordt is EU Gardencenter. Deze online winkel is onlangs van naam veranderd en heette eerste EU Growshop. Klanten vertellen je precies wat je van deze aanbieder verwachten kunt wat service en kwaliteit betreft.

Over EU Gardencenter

EU Gardencenter

verkoopt en levert producten om een goede oogst te garanderen en biedt daarvoor diverse voedingsproducten en supplementen voor planten en bloemen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en de klantenservice daar is tijdens kantooruren te bereiken door te bellen of te mailen. Kijk voor je met EU Gardencenter contact opneemt of je vraag vermeld staat in de rubriek met meest gestelde vragen. De producten die EU Gardencenter verkoopt kun je eenvoudig en snel betalen met veilige betaalmethodes zoals PayPal, creditcard, iDEAL en Bancontact. De producten die je bestelt worden door DPD bezorgd en de verwachte levertijd staat op de bevestiging van je betaling vermeld. Ben je niet tevreden over de producten die je ontvangen hebt? Tot 14 dagen na ontvangst kun je deze artikelen aan EU Gardencenter retour sturen.

De producten van EU Gardencenter

Deze online shop richt zich met het assortiment op klanten die hennep als hobby kweken. Daardoor zijn de meeste producten die je hier kunt vinden niet geschikt voor normale bloemen en planten. De hobbykweker vind hier onder andere kweektenten en kweekkasten, elektra zoals tijdklokken en watertimers, lampen en reflectoren en allerlei meters en testers om pH en EC te kunnen meten. Ook worden er afzuigers, geluiddempers en geurbestrijders aangeboden net zoals scharen en knipmachines. De voedingsproducten die EU Gardencenter verkoopt zijn van merken zoals Atami, Canna en Hv-pro. Wil je weten welke producten het meest geschikt zijn voor jouw hobbyproject? Neem dan contact op met de medewerkers voor advies en tips over welke artikelen het beste bij jouw wensen passen.

Reviews en commentaren over EU Gardencenter

Deel als klant van deze online shop jouw ervaring met de producten en service die er verleend wordt. Dat kun je doen door een EU Gardencenter review op onze website te plaatsen. Met jouw beoordeling kun je bijdragen aan het scheppen van het juiste beeld als het aankomt op de plus- en minpunten van het bestellen van producten bij deze leverancier. Hoe zijn bijvoorbeeld jouw EU Gardencenter klachten behandeld? Is EU Gardencenter betrouwbaar? Worden goederen geleverd zoals beloofd? Jouw EU Gardencenter review helpt potentiële klanten om precies datgene te weten te komen wat zij moeten weten. Iedereen heeft tenslotte recht om te weten wat ze te wachten staat en daar kun jij aan bijdragen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review