edwaybuy ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Edwaybuy.com

Waar koop je online de beste gadgets en consumentenelektronica? Ga je shoppen bij de webwinkel die het goedkoopst is of kies je voor een online shop die zo snel mogelijk levert? Voor welke online winkel je ook kiest, je hebt recht op kwaliteit en goede service. Daarom is het verstandig om voor je begint eerst de reviews van consumenten op onze website te lezen. Dat zal je helpen om te weten te komen welke online shops die elektronische producten verkopen veel sterren en positieve recensies ontvangen. Op die manier wordt het kiezen van kwaliteitsproducten en goede service een stuk eenvoudiger.

Over Edwaybuy.com

Het hoofdkantoor van Edwaybuy.com staat in Hong Kong en het bedrijf beschikt over magazijnen in diverse Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk en Spanje om Europese klanten zo snel mogelijk hun producten te kunnen leveren. Wil je weten hoe snel Edwaybuy.com kan leveren en wat de voorwaarden zijn? Lees dan de veelgestelde vragen of zoek contact met de medewerkers van de klantenservice. Houdt wel rekening met het tijdsverschil als je het telefoonnummer gaat gebruiken of een chatsessie op de Instagram of Facebookpagina van deze webshop begint. Vraag je je of hoe andere klanten de service van deze online hop ervaren hebben? Lees dan hun Edwaybuy.com reviews op onze website.

De producten en diensten van Edwaybuy.com

Het assortiment aan producten dat Edwaybuy.com te bieden heeft, bestaat voornamelijk uit mobiele telefoons van de merken Xiaomi en Realme. Bekende modellen zoals de Redmi 9T, Redmi Note 8T en Poco M3 van Xiaomi zijn er in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Daarnaast staan er elektrische scooters van Xiaomi in de virtuele etalage van deze online shop. Verder wordt er ook elektronica verkocht zoals zelfreinigende robotstofzuigers van Dreame en Roborock. Er worden zelfs projectoren, luchtzuiveraars en snoerloze mondflossers verkocht. Een aantal van de producten uit het aanbod zijn ook als refurbished model en dus voordeliger dan een nieuwe uitvoering te bestellen.

Producten naar Edwaybuy.com retour sturen

De meeste producten die je bij deze aanbieder bestelt zul je binnen twee werkdagen ontvangen. Als na ontvangst blijkt dat je er niet tevreden mee bent dan heb je 15 dagen de tijd, vanaf het moment dat je ze aangepakt hebt, om ze naar Edwaybuy.com retour te sturen. Hoe je dat moet doen? In het menu op de site vind je de instructies voor de retouren, informatie over garanties en contactgegevens. Voor extra achtergrond over hoe andere klanten het retourneren van producten ervaren hebben kun je hun klachten en commentaren in de Edwaybuy.com reviews op onze website lezen.

Reviews en commentaren over Edwaybuy.com

Als jij als klant al ervaring hebt met de spullen uit deze online shop dan kun je heel eenvoudig een beoordeling op onze website plaatsen. Met een Edwaybuy.com review help je andere consumenten om antwoord op hun vragen en twijfels te krijgen. Je geeft met jouw ervaring automatisch antwoord op de vraag of Edwaybuy.com betrouwbaar is of dat nieuwe klanten beter ergens anders kunnen gaan shoppen. Deel daarom jouw recensie over deze webwinkel zodat iedereen kan zien wat jij de goede en slechte kanten vindt van het online shoppen bij deze aanbieder.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review