Drogisterij.net

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Drogisterij.net

Vanuit het Middeleeuwse woord ‘droge’, kennen wij het woord drogist. De drogist is al lange tijd een fenomeen in onze straten, met de bekende ‘gapers’ als uithangborden en met producten zoals medicinale producten of kruiden, cosmetica en schoonmaakproducten in de etalage. Tegenwoordig is dit ook allemaal online te vinden, bij websites zoals Drogisterij.net.

Veel producten die bij de drogist verkocht worden, hebben te maken met je gezondheid. Je gezondheid is waarschijnlijk belangrijk voor je, dus je wilt wel met een goede verkoper in zee gaan. Is Drogisterij.net betrouwbaar? Hoe zit het met de kwaliteit van producten bij Drogisterij.net? Deze en andere vragen kunnen bij je opkomen en deze en andere vragen kun je beantwoorden met behulp van reviews. Kijk snel verder om te zien welke beoordelingen Drogisterij.net krijgt op ReviewsBird.nl.

Over Drogisterij.net

Al meer dan 20 jaar is Drogisterij.net actief op de online markt voor drogisten in Nederland en België. De website geeft aan dat ze zich al die jaren probeert te onderscheiden middels een ruim assortiment aan producten die scherp geprijsd zijn en snel geleverd kunnen worden. Drogisterij.net heeft geen fysieke winkels; de bekende gaper is hier definitief vervangen voor een URL.

Bij Drogisterij.net worden onder meer producten voor de persoonlijke verzorging, make-up, parfum en gezondheidsproducten verkocht. In totaal bevat het assortiment van de webshop meer dan 70.000 producten en heeft het een magazijnruimte van meer dan 2000 m2. Het hoofdkantoor van Drogisterij.net bevindt zich in Stellendam (Zuid Holland). Dit is echter geen bezoekadres en je kunt hier niet langs om producten op te halen.

Producten en diensten van Drogisterij.net

Hierboven gaven we al kort aan welke producten je zoal bij Drogisterij.net kunt kopen. Het zijn de gebruikelijke drogisterijproducten voor persoonlijke verzorging en schoonmaak, maar ook vind je er erotiekproducten, producten die je helpen met afvallen of cadeaus. Wanneer je de hoofdpagina van de website opent, zie je bovenin direct de verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen.

Wanneer je hebt gevonden wat je wilt hebben, kun je jouw producten afrekenen. Dit kan vanaf een aankoopbedrag van €15. Drogisterij.net biedt verschillende betaalmethoden, zoals iDeal (Nederland), Creditcard, PayPal, Bancontact (België) of gewoon een bankoverschrijving. Verzending van de producten bedragen €4,99 voor zowel Nederland als België. Bij bestellingen boven de €35 kent Drogisterij.net gratis verzending. Drogisterij.net bezorgt ook in Duitsland; hier gelden vaste verzendkosten van €10,99. Artikelen die je op werkdagen voor 22:00 besteld, worden diezelfde dag nog verzonden.

Kan ik bij Drogisterij.net korting krijgen?

Drogisterij.net heeft regelmatig producten in de uitverkoop. Je kunt deze vinden in de speciale categorie ‘aanbiedingen’. Bij deze producten zie je direct hoeveel korting je krijgt. Je kunt bij het afrekenen geen vouchercode invoeren. Het lijkt er dus niet op Drogister.net kortingscodes heeft.

Contact met de Drogisterij.net Klantenservice opnemen?

Wanneer je vragen of advies nodig hebt, kun je contact opnemen met de Drogisterij.net klantenservice. Deze is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 16:30 op het nummer 085-8881597. Je kunt ook een mailtje sturen naar klantenservice@drogisterij.net.

Klachten, complimenten of tips voor Drogisterij.net

Wanneer jij al eens producten hebt besteld bij Drogisterij.net, horen we graag je mening. Door een Drogisterij.net review te schrijven over jouw ervaringen met deze webshop, help je andere klanten op weg aan een beter beeld van de online markt voor drogisterijen. Bedankt voor je tijd!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review