Drogisterij plus

Alle reviews

Drogisterij plus

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Drogisterij plus

De drogisterij is al jaar en dag een belangrijke winkel in onze winkelstraat. De bekende gaper heeft inmiddels plaatsgemaakt voor flitsende gevels met uithangborden, maar de levensmiddelen en verzorgingsproducten zijn nog altijd te koop in deze zaken. Tegenwoordig zijn de drogisterijen natuurlijk ook online te vinden. Het aanbod is er nog groter dan in de winkelstraten. Zo is er ook Drogisterij Plus.

Maar voordat je bij een nieuwe webshop gaat bestellen, kan het verstandig zijn om jezelf een paar vragen te stellen. Het gaat immers om jouw gezondheid, en daarvoor is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Door het bekijken welke reviews Drogisterij Plus krijgt, kun je een beter inzicht ontwikkelen in de manier waarop deze webshop met haar klanten omgaat. Ook vind je misschien meer informatie over de kwaliteit van de producten die ze verkoopt. Bij ReviewsBird vind je deze beoordelingen. Kijk snel verder!

Over Drogisterij Plus
Drogisterijplus, of Drogisterij Plus, is een Nederlandse webshop voor de verkoop van drogisterijproducten. Het hoofdkantoor (geen bezoekadres) bevindt zich in Uithoorn. Drogisterij Plus heeft tevens een Facebook en Instagrampagina met meer informatie over haar producten en aanbiedingen.

Producten en diensten van Drogisterij Plus
Wanneer we de Drogisterijplus website bezoeken, zien we dat je er terecht voor producten die je ook in de drogisterij in de winkelstraat vindt. Denk bijvoorbeeld aan cosmeticaproducten. Let er bij het aankopen van deze cosmeticaproducten op dat je bepaalde ingrediënten vermijdt, want dit kan slecht zijn voor je gezondheid. Naast het ‘standaard’ assortiment, zien we dat de webshop ook andere producten verkoopt. Zo kun je bij Drogisterij Plus elektronica, kleding of huishoudelijke apparaten vinden.

Naast haar eigen website, brengt de webshop ook haar producten aan de man via verkooppartners zoals Bol.com. Drogisterijplpus lijkt daarmee niet de enige webshop te zijn, want het aantal verkooppartners van Bol.com is in een jaar tijd verdubbeld.

De manier waarop je producten van Drogisterijplus retourneren kunt, verschilt per plek waar je deze koopt. Zo kun je via Bol.com de standaard retourprocedure volgen die op de website beschreven wordt. We hebben geen Drogisterij Plus retour proces kunnen vinden op de website zelf, maar wij adviseren om hiervoor even met de Drogisterijplus klantenservice contact op te nemen.

Kun je bij Drogisterij Plus korting krijgen?
Bij Drogisterijplus wordt regelmatig korting gegeven op producten. Je ziet dit terug op de eigen website, alsmede bij de Bol.com advertenties. Je kunt producten vinden met een korting, of je kunt korting krijgen bij grotere bestellingen. Bijvoorbeeld: waar één Philips Nosetrimmer nog €28.45 per stuk kost, betaal je voor vier Philips Nosetrimmers nog maar €25,89 per stuk. Dat scheelt in de portemonnee!

Contact opnemen met Drogisterij Plus
Wil je een product terugsturen, heb je vragen of heb je opmerkingen? Dan kun je ten alle tijden even contact opnemen met de Drogisterij Plus Klantenservice. Dit kan op verschillende manieren. Het snelste is om even te bellen met het nummer 0031 297 760 008. Ook kun je een mailtje sturen naar info@drogisterijplus.nl. Tot slot kun je via de website ook het contactformulier invullen met daaronder jouw vraag. Er zal dan per e-mail worden gereageerd.

Klachten, complimenten of tips voor Drogisterij Plus
Heb jij wel eens producten via Drogisterij Plus besteld? Dan horen we graag jouw ervaringen met deze verkoper. Door een beoordeling van Drogisterijplus achter te laten, help je anderen met het vinden van de beste online drogisterij. In onze steeds verder digitaliserende wereld is dat natuurlijk alleen maar aan te moedigen. Wacht daarom niet langer, en laat nu je review achter. Bedankt!